X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr DR HAMELA OLKOWSKA SONOFEM
Odpowiedz

DR HAMELA OLKOWSKA SONOFEM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zosia1111 Autorytet

Wysłany: 20 września 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z was prowadzi ciąże u dr Hameli w SONOFEM na Atenskiej?

Chciałam zapytać ile płacicie za prowadzenie ciąży u tej dr? Widziałam cennik od 250 zł, ale jak to jest w rzeczywistości? Widziałam też cenę 400 zł przed 10 tyg, a 500 zł po 11 tyg, więc jak to jest? Będę wdzięczna za odpowiedź

28.08 ⏸️ 10dpo
    30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
    1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
    3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
    21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
    8p3os65gh6w3ylkv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ