Duphaston i luteina dawki?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo sporo, ale wydaje mi się, że to przez Twoje plamienie i to dość długie lekarz na pewno wie co robi, nie zaszkodzi, a może pomóc
Ja w ciąży po poronieniu brałam 2 x dziennie po 100 mg luteiny. A plamień nie miałam, także głowa do góry, a tyłek na kanapemalami1 lubi tę wiadomość
-
U mnie plamien niema jestem po 4 poronieniach Duphaston mam 2*1 tabletka a luteina ma zostać włączona od pierwszej wizyty czyli dziś jaka dawka jeszcze nie wiem .
Skoro takie zalecenia masz od giną to znaczy ze tak musi byc ja bym się stosowała
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zołzimagic wrote:0202oliwcia , bylo widac pecherzyk?
Kochana badania ginekologicznego nie było oboje z ginem stwierdzilismy ze jest za wcześnie i pierwsze USG będzie za 3/4 tygodnie wtedy juz powinno być serduszko
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja miałam lekkie i krótkie plamenia (2 dni) w 7 i 9 tyg. i najpierw brałam 2x1 duphaston, później 3x1 a teraz znowu 2x1 i mam skończyć opakowanie i zaprzestać mam nadzieję, że już nie będę musiała brać07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Hej Dziewczyny, ja tez luteine biore 3x2 dziennie, ale to chyba przez utrzymujace sie plamienia,ktore mam juz 10ty dzien,minimalne,ale sa. U mnie to dopiero początek. Ps. Powiedzcie mi czy luteina tak wzmaga apetyt??
-
Ja od dwóch tygodni(jestem w 7 tc) biorę Duphaston 2x1(10) ale wczoraj lekko krwawilam, dzisij tylko lekkie plamienie jednak lekarz nie zasugerował żeby zwiększyć dawkę, sama nie wiem, korci mnie żeby samej podwyższyć, co myslicie?Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
-
No właśnie, problem w tym że mój lekarz od razu spisał ciążę na straty i dlatego pewnie mi nie podwyższył. Dlatego masz rację 0202oliwcia, podwyzsze sobie do 3 albo 4 tabletek. Dzięki!
0202oliwcia, agnieszka1290 lubią tę wiadomość
Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-* -
anitka710 wrote:No właśnie, problem w tym że mój lekarz od razu spisał ciążę na straty i dlatego pewnie mi nie podwyższył. Dlatego masz rację 0202oliwcia, podwyzsze sobie do 3 albo 4 tabletek. Dzięki!
Spisał ciążę na stratę co za burak a mialas USG robione . JESLI LEKARZ MA TAKIE PODEJSCIE TO GO ZMIEŃ !!!!!!
Ja jestem po 4 poronieniach mój stary lekarz to burak przez niego Mam teraz tyle strat tego mogła bym na recach nosićanitka710 lubi tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe