Dwa pozytywne testy
-
Hej!
W czwartek wieczorem zrobiłam test ciązowy wyszedł poztywnie co prawda kreska była bardzo blada. W piatek zrobiłam kolejny test i również wyszedł pozytywnie . Czy test może sie mimo wszystko mylić.
Dodam ,że ostatnia miesiaczkę miałam 12 grudnia i do tej pory nie dostałam. Bolały mnie bardzo piersi i mam katar straszny . Ogólnych wiecej objawów ciazy nie mam zadnych wymiotów zawrotów głowy tyle tylko ze szybko sie meczę , miałam ochote na śledzie pozniej na coś słodkiego ..Jednak chyba troszke nie dowierzam...Czekoladowa -
Pozytywny test raczej się nie myli, ale znam to uczucie niedowierzania Jeżeli masz "typowe" owulację, czyli ok 14 dnia, to jesteś już w 6 tyg i możesz z powodzeniem umawiać się na USG!
ETA: A objawy to na tym etapie mogą być różne, może ich w ogóle nie być, mogą być niezauważalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 08:54
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi;) tak nadal nie dowierzam...
Mąż bardzo sie cieszy , juz chyba nastwił sie ,że bedzie tata nikt jeszcze nic nie wie jutro mam do lekarza na potwierdzenie ...
Martwi mnie własnie to ze nie mam typowych objawów praktycznie wogóle nie wystepują brak wymiotów zawrotów głowy itp...Co do żyłek na ciele , to mam widoczne takie jakby niebieksie bardziej na prawej piersi niz na lewej ...Czekoladowa -
Karola993 gratulacje
u mnie było podobnie, okres spóźniał mi się 3 dni i bez przekonania zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywne Na następny dzień poleciałam na betę a wieczorem do lekarza, żeby dowiedzieć się co dalej i kiedy pierwsze usg.
Na początku nie miałam żadnych objawów - wszystko bolało mnie jak na okres i byłam pewna, że lada moment go dostanę.07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Karola993 wrote:Dziekuje za wszystkie odpowiedzi;) tak nadal nie dowierzam...
Mąż bardzo sie cieszy , juz chyba nastwił sie ,że bedzie tata nikt jeszcze nic nie wie jutro mam do lekarza na potwierdzenie ...
Martwi mnie własnie to ze nie mam typowych objawów praktycznie wogóle nie wystepują brak wymiotów zawrotów głowy itp...Co do żyłek na ciele , to mam widoczne takie jakby niebieksie bardziej na prawej piersi niz na lewej ...
Niczym się nie przejmuj, ja jestem już w 8 tygodniu, a objawów też nie mam jakoś dużo.. Zero wymiotów, zawrotów glowy, jestem co prawda bardziej śpiąca i to jedyne co mi dokucza. Ze dwa razy popłakałam się bez powodu i tyle. Lekarz mówi, że ciąża jest wzorowa.08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Sama w to nie wierzę, choć pomału zaczyna to do mnie dochodzić.
Póki co zrobiłam jeszcze 2 badania krwi i dopiero w srodę 15.02 idę do gin.
Nie mam żadnych objawów, poza oczywistym brakiem @.
Na początku trochę bolał mnie brzuch i piersi ale teraz nic, tylko piersi troche większe.
Czy to normalne?
-