X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr dziewczyny pomozcie-- usg
Odpowiedz

dziewczyny pomozcie-- usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, zwariowac mozna, w poniedzialek zrobilam usg - 5 t i 1 d- zobaczylam pielny oecherzyk z zarodkiem i lekki zarys serduszka, dla konsultacji poszlam do innego gina i na jego usg 3 dni pozniej bylo widac tylko pecherzyk ciazowy...... czy mozliwa jest roznica w pomiarach czy jakos w usg??:((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekki zarys serduszka? Na tym etapie wydaje mi sie, ze widac tylko pecherzyk.
    A roznica oczywiscie, ze jest mozliwa :) wystarczy, ze sprzety sa rozne i juz :) nie martw sie, a serdunio pieknie widac okolo 6 tyg dopiero :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz powiedzial ze widzi "wachlowanie" serduszka.Cytuje:) dzieki.Ja tez widze roznce w jakosci usg ale wystraszylam sie porządnie :////

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to pewnie tak bylo, jesli tak mowil. Ja az tak sie nie znam:P sama uslyszalam serdunio w 6t3d i chyba wlasnie wiekszosc dziewczyn na tym etapie wlasnie uslyszala :) takze nie martw sie, na pewno to wina sprzetu:)
    A kiedy masz kolejna wizyte? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestes Autorytetem i w to nie watpie:) wizyte mam za tydzien:) dziwne bo nawet ksztalt pecherzyka jest inny.Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ