X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwny posmak w ustach
Odpowiedz

Dziwny posmak w ustach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • seneka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie taki posmak w ustach ? macie jakies sposoby na to żeby go zniwelować?

qq873e5erivgw16d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie czasami tak robi jakbym czuła krew w buzi :/

Amenada, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie zgodzę się z koleżanką wyżej :D
    ja też od czasu do czasu czuję w ustach posmak metaliczny czyli krew.Hmmmjak zniwelować moim zdaniem ssać cukierki miętowe,owocowe karmelki co chcesz :p ogólnie posmak ten powinien minąć do II trymestru :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam ten posmak i przez to muszę często myć zęby w ciągu dnia bo to mi pomaga. A ten posmak doprowadza mnie do mdłości

• Kasha Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszmarny jest ten posmak. Mam go po każdym jedzeniu i piciu. Ja go nazywam "kapciem" :) Pomaga mi guma miętowa, herbata miętowa i wszystko co związane z miętą. Ale ile można ?
    Nie mogę się doczekać aż w końcu to ustąpi. Nie wspomnę o mdłościach i braku chęci na cokolwiek. :(

Krysti lubi tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Maarta:) Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jem mentosy owocowe, pomaga na troche :)

oar843r8kh12ukn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam taki posmak ze az nie wytrzymuje kupilam sobie gumy CB12 w Boots . I są rewalacyjne :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam posmak ale wlasnie bardziej taki kapec, jak dziewczyna wczesniej napisala...nie jest to ten slynny metaliczny posmak...taki dziwny, slodki posmak. blee

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jak tylko coś jadłam, to miałam taki posmak jakbym jadła kredę. :P Fatalne uczucie. Na szczęście dziś przeszło. :)

Btw. te suwaczki jakieś oszukane, bo już tydzień temu mój okruszek miał 9 mm. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • pannaniedzwiedzia Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z was cierpiała na notoryczny kwaśny (mega kwaśny) posmak w ustach? Czy on w ogóle kiedyś ustąpi?

1usagu1ro3mz6qy5.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak ja cierpię na kwaśny smak śliny, to jest okropne :( muszę uważać na to co jem, w zasadzie to tylko po pieczywie tego nie mam - owoce, mleko, soki - wszystko odpada :( nie mam przy tym zgagi (często wymiotuję) i boję się o szkliwo, bo zmiana ph w ustach na kwaśny podobno nie sprzyja zdrowiu jamy ustnej :/

Krysti lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo ja się nadal z tym borykam ochyda slina kwaśna !az mną trzepie caly czas zęby myje .

• strawberry marg Znajoma

Wysłany: 1 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez to mam, tragedia - non stop zuje gumy takie extreme mietowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie wytrzymuje teraz mam taką kwaśno siarczastą silne dokucza mi to bo zero smaku w buzi tylko to .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ