Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Endometrium
Odpowiedz

Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lulana Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moj pierwszy dzien wsrod waszej grupa. Dzisiaj mam pozytywny test, wydaje mi się że jestem w 4 dniu po implantacji. Tydzien temu bylam na kontrolnym usg i dowiedziałam się że mam bardzo cienkie endometrium 5 mm. Nie wiem czy to było mega dokładny pomiar, ale i tak jest to cienkie endometrium jak na 6 dni po owulacji.
    Czy jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenie co ja. Zdaję sobie sprawę że grozi mi duza szansa poronienia ale może jest cos co mogę zrobić by do tego nie dopuscic. Dzień po usg robiłam progesteron i wyszedl 18.4 więc ni jest źle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ