Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Endometrium
Odpowiedz

Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lulana Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moj pierwszy dzien wsrod waszej grupa. Dzisiaj mam pozytywny test, wydaje mi się że jestem w 4 dniu po implantacji. Tydzien temu bylam na kontrolnym usg i dowiedziałam się że mam bardzo cienkie endometrium 5 mm. Nie wiem czy to było mega dokładny pomiar, ale i tak jest to cienkie endometrium jak na 6 dni po owulacji.
    Czy jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenie co ja. Zdaję sobie sprawę że grozi mi duza szansa poronienia ale może jest cos co mogę zrobić by do tego nie dopuscic. Dzień po usg robiłam progesteron i wyszedl 18.4 więc ni jest źle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ