SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › Endometrium
Odpowiedz

Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lulana Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moj pierwszy dzien wsrod waszej grupa. Dzisiaj mam pozytywny test, wydaje mi się że jestem w 4 dniu po implantacji. Tydzien temu bylam na kontrolnym usg i dowiedziałam się że mam bardzo cienkie endometrium 5 mm. Nie wiem czy to było mega dokładny pomiar, ale i tak jest to cienkie endometrium jak na 6 dni po owulacji.
    Czy jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenie co ja. Zdaję sobie sprawę że grozi mi duza szansa poronienia ale może jest cos co mogę zrobić by do tego nie dopuscic. Dzień po usg robiłam progesteron i wyszedl 18.4 więc ni jest źle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ