X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Endometrium
Odpowiedz

Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lulana Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moj pierwszy dzien wsrod waszej grupa. Dzisiaj mam pozytywny test, wydaje mi się że jestem w 4 dniu po implantacji. Tydzien temu bylam na kontrolnym usg i dowiedziałam się że mam bardzo cienkie endometrium 5 mm. Nie wiem czy to było mega dokładny pomiar, ale i tak jest to cienkie endometrium jak na 6 dni po owulacji.
    Czy jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenie co ja. Zdaję sobie sprawę że grozi mi duza szansa poronienia ale może jest cos co mogę zrobić by do tego nie dopuscic. Dzień po usg robiłam progesteron i wyszedl 18.4 więc ni jest źle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ