X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Endometrium
Odpowiedz

Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lulana Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moj pierwszy dzien wsrod waszej grupa. Dzisiaj mam pozytywny test, wydaje mi się że jestem w 4 dniu po implantacji. Tydzien temu bylam na kontrolnym usg i dowiedziałam się że mam bardzo cienkie endometrium 5 mm. Nie wiem czy to było mega dokładny pomiar, ale i tak jest to cienkie endometrium jak na 6 dni po owulacji.
    Czy jest tu ktoś kto ma podobne doświadczenie co ja. Zdaję sobie sprawę że grozi mi duza szansa poronienia ale może jest cos co mogę zrobić by do tego nie dopuscic. Dzień po usg robiłam progesteron i wyszedl 18.4 więc ni jest źle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ