X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Gdzie rodzić- Warszawa.
Odpowiedz

Gdzie rodzić- Warszawa.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,że jest jeszcze bardzo dużo czasu ale zastanawiam się nad wyborem szpitala. Słyszałam,że na Inflanckiej jest dobry. Z chęcią poznam Wasze opinie.

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.

Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać.

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty też chcesz w wodzie rodzić? Czy on zadecydował i Ty musisz się podporządkować? :P

Dlaczego? Wytłumacz mi jakie są plusy bo jestem zielona w tym temacie :P
    Chica Mala wrote:
    Też słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.

Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać.

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje koleżanki chwalą Św. Zofię na Żelaznej!

• qatarynka Nowa

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsze dziecko rodziłam na inflanckiej. wpominam super, mimo, że skonczylo się cc.

6e1868b05c59aacaa1438d9ddd651bbb.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rodzilam na inflanckiej w trakcie remontu i bylam bardzo zadowolona. Teraz po remoncie jest wypas, dobudowany drugi budynek, powiększona neonatologia... Raczej innego nie biore pod uwagę.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak personel?

KathleenPL wrote:
    Ja rodzilam na inflanckiej w trakcie remontu i bylam bardzo zadowolona. Teraz po remoncie jest wypas, dobudowany drugi budynek, powiększona neonatologia... Raczej innego nie biore pod uwagę.

zrz69vvj69ave0jf.png

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika87 wrote:
    A jak personel?

Pielęgniarki bardzo spoko, lekarz, który odbieram i polozna tez. Jedynie lekarka, którą mnie pod oksytocyna trzymala wstrętne babsko. Ja sie tam zwijalam z bolu, pielegniarce sie zal zrobilo aż, a lekarka dalej mnie pod oksy trzymala. Ale to bylo 7 lat temu wiec dużo sie pewnie pozmienialo. Lezalam tydzień na patologii i to tam ta straszna baba byla XD Qle ogólnie bez problemu.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • paulina_b Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rodziłam w św. zofii i byłam mega zadowolona. Bardzo fajne miłe położna opieka okołoporodowa też bardzo dobra. Nie czuło się żadnego dyskomfortu. Byłam bardzo zadowolona.

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • wu. Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rodziłam na Madalińskiego i bardzo dobrze wspominam, i warunki i opiekę, a położne w trakcie porodu super kobietki :) z maluszkiem leżałam 2 dni i też nie mogę złego słowa powiedzieć :) ogólnie, gdybym nadal mieszkała w Warszawie na kolejny poród wybrała bym się znów na Madalińskiego :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ