Gdzie rodzić- Warszawa.
-
nick nieaktualnyTeż słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.
Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać. -
A Ty też chcesz w wodzie rodzić? Czy on zadecydował i Ty musisz się podporządkować?
Dlaczego? Wytłumacz mi jakie są plusy bo jestem zielona w tym temacie
Chica Mala wrote:Też słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.
Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać.
-
nick nieaktualny
-
Martika87 wrote:A jak personel?
Pielęgniarki bardzo spoko, lekarz, który odbieram i polozna tez. Jedynie lekarka, którą mnie pod oksytocyna trzymala wstrętne babsko. Ja sie tam zwijalam z bolu, pielegniarce sie zal zrobilo aż, a lekarka dalej mnie pod oksy trzymala. Ale to bylo 7 lat temu wiec dużo sie pewnie pozmienialo. Lezalam tydzień na patologii i to tam ta straszna baba byla Qle ogólnie bez problemu. -
ja rodziłam na Madalińskiego i bardzo dobrze wspominam, i warunki i opiekę, a położne w trakcie porodu super kobietki z maluszkiem leżałam 2 dni i też nie mogę złego słowa powiedzieć ogólnie, gdybym nadal mieszkała w Warszawie na kolejny poród wybrała bym się znów na Madalińskiego
-