Ginekolog do prowadzenia ciąży Gdańsk
-
Witam przyszłe mamusie z Gdańska i okolic,
Czy moglibyście podzielić się informacją odnośnie dobrego lekarza do prowadzenia ciąży? Pierwsza ciążę prowadziłam u dr. Pankau, ale niestety nie przyjmuje już w Gdańsku
Od paru dni szukam z dr.google, lecz opinie pacjentów zazwyczaj nie są pozytywne.
Bardzo proszę o pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:13
-
Ja slyszalam genialne opinie o dr Slawomirze Matkowskim. Z reszta opinie w necie tez ma bardzo dobre.
👱♀️hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy; AMH 6,7; PCO; MTHFR c.1286A>C (A1298C); choroba autoimmuno; ANA+; anemia - ukryty niedobór żelaza; PAI 4G/SG hetero; podwyższone nk w macicy; niska il10.
👨słabe parametry nasienia.
✨01.2019: FAMSI nr 1
= ET + 3 ❄❄❄.
23.02.19: ET morulki - 😥
07.05.19: FET blastki - 😥
21.08.19: FET 2 blastek: 2.2.3 i 3.2.2 - cb 😥
✨09.12.19: FAMSI nr 2
= 2 ❄️❄️.
04.06.20: FET 4.1.1 i 4.2.3: 6 dpt: 56🍀, 8 dpt: 189, 11 dpt: 560, 14 dpt 3300, 19 dpt: 20.000 jest 2mm wojownik, 31dpt mamy ❤ - cudzie trwaj
03.09.20: it's a boy! 👶
02.2021: mamy nasz cud ❤ -
Dr Marek Korożan - bardzo dokładny lekarz , na każde pytanie odpowiada wyczerpująco ,symaptyczny , pozytywnie nastawiony , badanie Usg przeprowadza bardzo szczegółowo i długo dzięki czemu mamy pewność ze nic nie przeoczy . Dr Małgorzata Januszewska ( problem u tej pani dr jest taki ze jak się ma wizytę wieczorem np o 18 to wchodzi się czasami nawet o 20.30... ) bada bardzo dokładnie i długo , wszystko tłumaczy , jak się chodzi na rano to takich kolejek nie ma .
-
Maenka wrote:Ja slyszalam genialne opinie o dr Slawomirze Matkowskim. Z reszta opinie w necie tez ma bardzo dobre.
7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Ja chodzę do dr Wojciecha Śliwowskiego, przyjmuje na Jagiellońskiej w Gdańsku.
Przygotowywał mnie do zajścia w ciążę. Trafiłam do niego z wysoką prolaktyną i niedoczynnością tarczycy. Wszystko wróciło do normy a gdy już postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia to udało się w drugim cyklu
-
Ja natomiast mogę polecić doktor Olszewską, przyjmuje prywatnie w swojej klinice we Wrzeszczu. Czy gdzieś na fundusz- nie wiem. Dokładna, skrupulatna. Trafiłam do Kliniki Państwa Olszewskich przez polecenie koleżanki (miała styczność z Kliniką przez antykoncepcję 72h po;p a mi ostatecznie Pani Doktor prowadzi ciążę hehe)
Mimo późnej godziny w weekend, otrzymałam szybką odpowiedz emailową kiedy mogę pojawić się w klinice. Wyniki badan miałam kiepskie, plus do tego dwucyfrowa beta i ledwo widoczna na teście ciążowym druga kreska. Szybko zostało włączone leczenie, plus leki na podtrzymanie ciąży, ponieważ już raz poroniłam.
Doktor Olszewska wszystko dokładnie tłumaczy, co jak i dlaczego. Polecam z całego serca, zdecydowanie lekarz z powołaniem -