Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog do prowadzenia ciąży Gdańsk
Odpowiedz

Ginekolog do prowadzenia ciąży Gdańsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majkowa Znajoma

Wysłany: 21 marca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamusie z Gdańska i okolic,
    Czy moglibyście podzielić się informacją odnośnie dobrego lekarza do prowadzenia ciąży? Pierwsza ciążę prowadziłam u dr. Pankau, ale niestety nie przyjmuje już w Gdańsku :(
    Od paru dni szukam z dr.google, lecz opinie pacjentów zazwyczaj nie są pozytywne.
    Bardzo proszę o pomoc <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:13

rlpy5yr.png
    yfz9cz7.png
  • Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam profesora Preis , nie jest tanio ale naprawdę warto.

preg.png
  • PazdziernikowaMama Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam Dr. Nitkowskiego - przyjmuje na Przymorzu :)

n59ydf9h5739w1oo.png

bhywx1hpndslmkne.png
  • Juciak Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat.

7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
    Sukces <3
    Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
    Hashimoto, Letrox 62,5
  • Maenka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja slyszalam genialne opinie o dr Slawomirze Matkowskim. Z reszta opinie w necie tez ma bardzo dobre.

m3sxqqmzr2yat7k2.png

👱‍♀️hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy; AMH 6,7; PCO; MTHFR c.1286A>C (A1298C); choroba autoimmuno; ANA+; anemia - ukryty niedobór żelaza; PAI 4G/SG hetero; podwyższone nk w macicy; niska il10.
    👨słabe parametry nasienia.

✨01.2019: FAMSI nr 1
    = ET + 3 ❄❄❄.
    23.02.19: ET morulki - 😥
    07.05.19: FET blastki - 😥
    21.08.19: FET 2 blastek: 2.2.3 i 3.2.2 - cb 😥

✨09.12.19: FAMSI nr 2
    = 2 ❄️❄️.
    04.06.20: FET 4.1.1 i 4.2.3: 6 dpt: 56🍀, 8 dpt: 189, 11 dpt: 560, 14 dpt 3300, 19 dpt: 20.000 jest 2mm wojownik, 31dpt mamy ❤ - cudzie trwaj
    03.09.20: it's a boy! 👶
    02.2021: mamy nasz cud ❤
  • Mika8 Nowa

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Marek Korożan - bardzo dokładny lekarz , na każde pytanie odpowiada wyczerpująco ,symaptyczny , pozytywnie nastawiony , badanie Usg przeprowadza bardzo szczegółowo i długo dzięki czemu mamy pewność ze nic nie przeoczy . Dr Małgorzata Januszewska ( problem u tej pani dr jest taki ze jak się ma wizytę wieczorem np o 18 to wchodzi się czasami nawet o 20.30... ) bada bardzo dokładnie i długo , wszystko tłumaczy , jak się chodzi na rano to takich kolejek nie ma .

• Juciak Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maenka wrote:
    Ja slyszalam genialne opinie o dr Slawomirze Matkowskim. Z reszta opinie w necie tez ma bardzo dobre.
    On tylko prywatnie przyjmuje czy na NFZ też, orientujesz się? :)

7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
    Sukces <3
    Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
    Hashimoto, Letrox 62,5
  • zuza88 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr Wojciecha Śliwowskiego, przyjmuje na Jagiellońskiej w Gdańsku.
    Przygotowywał mnie do zajścia w ciążę. Trafiłam do niego z wysoką prolaktyną i niedoczynnością tarczycy. Wszystko wróciło do normy a gdy już postanowiliśmy z mężem starać się o dzidziusia to udało się w drugim cyklu :)

p19uyx8dfb3tjm5a.png
  • Magia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybieram sie za tydzien do dr. Nitkowskiego, to dam znac jak wyglądala wizyta. Tez szukam dobrego gin od niedawna, bo chce sie wyniesc z Luxmedu, gdzie mam mega problemy z terminami wizyt.

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • Domi-mazurka Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast mogę polecić doktor Olszewską, przyjmuje prywatnie w swojej klinice we Wrzeszczu. Czy gdzieś na fundusz- nie wiem. Dokładna, skrupulatna. Trafiłam do Kliniki Państwa Olszewskich przez polecenie koleżanki (miała styczność z Kliniką przez antykoncepcję 72h po;p a mi ostatecznie Pani Doktor prowadzi ciążę hehe)
    Mimo późnej godziny w weekend, otrzymałam szybką odpowiedz emailową kiedy mogę pojawić się w klinice. Wyniki badan miałam kiepskie, plus do tego dwucyfrowa beta i ledwo widoczna na teście ciążowym druga kreska. Szybko zostało włączone leczenie, plus leki na podtrzymanie ciąży, ponieważ już raz poroniłam.
    Doktor Olszewska wszystko dokładnie tłumaczy, co jak i dlaczego. Polecam z całego serca, zdecydowanie lekarz z powołaniem :)

jzh4n7t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ