ginekolog-położnik trójmiasto
-
nick nieaktualnyCzy któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa-położnika, najlepiej w Gdyni??
Jestem na etapie szukania i nic sensownego nie znalazłam. Na razie idę do Nitkowskiego z Gdańska. Ale przyznam szczerze, że wolałabym kogoś z Gdyni. W razie czego, żeby mieć blisko. -
nick nieaktualny
-
Ja polecam dr Papińską - Stachowiak, co prawda przyjmuje chyba tylko w Gdańsku - w luxmedzie i w medicover i ma chyba prywatny gabinet jeszcze.
Jest rozchwytywana, trudno u niej o terminy, ale warto powalczyć
Prowadziła ciążę kilku moich koleżanek i jest naprawdę świetna, polecam. -
Popieram poprZedniczke, jako ze mam pakiet rozszerzony w lux med i prowadzenie ciazy to towniez wybralam sobie doktor papinska stachowiak, niestety sa plusy i minusy, mam w zanadrzu sliwinskiego z gamety wiec ewentualny brak terminu u papinskiej mi nie przeszkadza, jednak jesli ma to byc jedyny lekarz to nie wiem czy bym sie na nia zdecydowala... Fakt jest swietna, ale terminy to masakra, wszystko poblokowane ledwo otworzy jakis termin juz zajety, co wiecej mimo ze prowadzenie ciazy mam w ramach lux med i ona mi zakladala karte ciazy itd, to z wizytami i zapisami jestem na tej samej pozycji co kazda pacjentka, nie ma taryfy dla ciezarnych, zapisy jednakowe dla wszystkich i brak przyjmowania poza kolejka, kiedys przyjmowala nadprogramowo ale teraz ma takie tloki ze tylko umowione wizyty... Wiec zalezy co sobie cenisz, pamietaj ze ciaza to wyjatkowy okres i ja sobie cenie np w gamecie to ze mam lekarza na telefon, w razie czegokolwiek jest bardzo szybka interwencja, dzwoni i mowi co i jak, do papinskiej nie ma sie numeru awaryjnego w razie w, a na wizyte jak cos sie bedzie dzialo umawiac sie trzeba jak do kazdego gina, nie ma to tamto, wiec moze i super jest ale jak dla mnie kompletny brak komfortu psychicznego... Jak cos wypadnie to trzeba do innego lekarza isc a nie do niej...wiec tak jak napisalam, dobra jako dodatkowy lekarz ale nie podstawowy i jedyny...
-
Szczerze mogę polecić pana dr. Szemryka.
Zawsze bardzo krępowałam się iść do ginekologa ( obojętnie jakiej płci). Czytałam wiele pozytywnych opinii na internecie, po tym jak jedna pani dr. potraktowała mnie w Polmedzie jak kawał mięcha.
I muszę przyznać że opinie są równe z rzeczywistością. Pan doktor widział że byłam spięta. Rozmawialiśmy o różnych sprawach nie związanych z wizytą. Ma podejście. Same badania były bardzo przyjemne. Pan dr. był ogromnie delikatny. Zrobił serię badań, resztę zlecił na skierowanie.
Chętnie bym dalej się u niego leczyła, ale terminy ma okropnie długie na Gdańskiej Morenie. Poszukajcie gdzie jeszcze pracuje. Może tam mają krótsze terminy.
Ja chodzę do pani dr. Gulkowskiej. Jest równiez miła i konkretna. Odpowiada na temat i zwięźle.
-
nick nieaktualnyna razie byłam u Nitkowskiego. Przyjmuje na Krzywoustego w Gdańsku i pracuje w szpitalu wojewódzkim. Jest bardzo miły i sympatyczny. No i konkretny. Co prawda chciałam kogoś z Gdyni - żebym miała bliżej w razie czego, ale chyba zostanę u niego. Spodobał mi się.
-
Polecam dr Gniadka przyjmuje w Gdyni w Inviccie i w Gdansku. Jest specem,jak ktos ma ciaze zagrozona to duzo jest opini,ze tylko on moze pomoc. Wszystkie najmniejsze wady szybko znajduje itdTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ja dam rekomendacje dwom - JAN GRAZAWSKI - przyjmuje na dabrowie na sojowej a odbera porody NA ZASPIE oraz moj obecny lekarz Maciej Pawlowski - praktyka w evimedzie w gdyni i pracuje w redlowie. Faantastyczni lekarze - pierwszy wyznaje zasade NIE PRZEDABRZAC. Drugi jest niewiarygodnie dokladny. MOje USG trwa zawsze po minimum 25 minut, opisy mam pelne, jak mnie diagnozowal przed zajsciem w ciaze tokonsultowal wszystkie moe wyniki z cala kadra szpitala. Najlepsze jest ze to mlody czlowiek ktoremu 2.5 miesiaca temu urodzilo sie wlasne pierwsze dziecko. Polecam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Ja się czaję na kliniczną ale to będzie już nowa kliniczna i pewnie będzie dużo chętnych.Jak nie to wojewódzki .A Ty jak tam zdecydowana już ?
Może uck ? A jakie sale beda - cos wiadomo ??? I czy dalej odwiedziny w pokoju (to lipa)?
Ale miejsca nie bukujesz wcześniej prawda?
Ja lekarza nie umiem wybrać
Mam brać kogoś ze szpitala ? Jestem w kropce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:10
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:No ja akurat przez to że mój lekarz pracuje w uck już miałam parę korzyści.Nie wiem jak będzie przy porodzie czy pomoże ale liczę trochę na to
Kiedy się przeniosą? A jak nazwisko Twojego ? Polecasz go ?? -
No kliniczna niby przeniesiona ma być pod koniec roku.Ja mam termin na 1 kwietnia więc powinnam się już załapać .Ja mojego larza bardzo lubię ale niestety nie chce wypisywac nazwisk na forum .Ale jest on bardzo młody i tak naprawdę nie wiem czy nie będę musiała go wymienić bo moja ciąża jest bardzo trudna .Ale jak co na priv możemy popisać .
-
nick nieaktualny
-