X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Gynalgin we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Gynalgin we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym się zapytać, czy gynalgin stosowany jeszcze przed pozytywnym testem ciążowym mogł zaszkodzić dziecku? Brałam ten lek przez 10 dni po owu a wczoraj test pokazał II kreski i martwię się że nieświadomie zaszkodziłam maleństwu...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Lollis Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! O ile się nie mylę to nie zaszkodzisz, bo ciąża jest jeszcze wczesna i szybko się zorientowałaś :-)
    ale najważniejsza będzie w tym przypadku konsultacja z lekarzem.

Lilianka <3 23 luty 2015 <3
    biochemiczna luty 2016

j4nlb4j.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ