X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Hybrydy w ciąży
Odpowiedz

Hybrydy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 Proszę dajcie znać czy robicie normalnie paznokcie hybrydowe w ciąży? Jakich lakierów używacie? Czy może warto zrezygnować i używać tylko jakiejś odżywki? Czytałam że niby nie ma przeciwskazań, ale nadal mam wątpliwości. 🙈

• Waflut Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można robić hybrydę, każda jest bezpieczna. niektóre szpitale mogą wymagać tylko żeby do porodu zdjąć, bo może zaburzać odczyt pulsometru.

age.png
  • Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama się niedługo wybieram, jak opanuję trochę mdłości. Najważniejsze żeby było to wykonane sterylnymi narzędziami, aby wyeliminować ryzyko zakażenia.

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ