X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Hybrydy w ciąży
Odpowiedz

Hybrydy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Znajoma

Wysłany: 16 lipca 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 Proszę dajcie znać czy robicie normalnie paznokcie hybrydowe w ciąży? Jakich lakierów używacie? Czy może warto zrezygnować i używać tylko jakiejś odżywki? Czytałam że niby nie ma przeciwskazań, ale nadal mam wątpliwości. 🙈

• Waflut Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można robić hybrydę, każda jest bezpieczna. niektóre szpitale mogą wymagać tylko żeby do porodu zdjąć, bo może zaburzać odczyt pulsometru.

age.png
  • Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama się niedługo wybieram, jak opanuję trochę mdłości. Najważniejsze żeby było to wykonane sterylnymi narzędziami, aby wyeliminować ryzyko zakażenia.

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ