X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Jak z Ginekologiem
Odpowiedz

Jak z Ginekologiem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kosia Nowa

Wysłany: 11 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamuśki :)
    Mam takie pytanko - czy z bólami brzucha(żołądek itd.) zgłaszać się najpierw do lekarza rodzinnego, czy lepiej ginekologa?

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Jak to są bóle żołądka a nie narządów rodnych to do internisty wystarczy :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ