jaką mialyscie bete w 6-7 tyg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz chciałam dać ale mnie pokorcilo dziś i zrobilam i teraz się wkurzam miałam mieć dziś usg ale przełożył na jutro a ten wynik mnie dobił w zeszłym tyg w środę byl zarodek 3.22mm i według usg było 6+0 choc według okresu powinno byc 7+4 serduszka nie było widać. Strasznie się bojeKiara12006
-
nick nieaktualnyNie pamiętam po jakim czasie ale później beta tak nie wzrasta, co do tych tygodni według okresu a usg tak bywa zależy kiedy miałaś owulacje u mnie np jest według usg dwa dni do przodu niż licząc od okresu.
Nie stresuj się to źle wpływa na maluszka. -
kiara12006 wrote:Juz chciałam dać ale mnie pokorcilo dziś i zrobilam i teraz się wkurzam miałam mieć dziś usg ale przełożył na jutro a ten wynik mnie dobił w zeszłym tyg w środę byl zarodek 3.22mm i według usg było 6+0 choc według okresu powinno byc 7+4 serduszka nie było widać. Strasznie się boje
Ja byłam w poniedziałek w szpitalu, bo dostałam plamienia i lekarz powiedział żeby nie robić co chwile bety, bo wtedy można zwariować. A on już nie raz widział kobiety którym słabo przyrastala i z ciąża było wszystko dobrze! Poczekaj do jutra, wiem że o spokoju nie ma mowy.. Trzymam kciuki! Ja jeszcze nie miałam usg, czekam do poniedziałku i wariuje...Vil