X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kosmetyki
Odpowiedz

Kosmetyki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OvuGrażyna Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jakie kosmetyki najlepiej stosować w I trymestrze ciąży?

7v8rdqk3dbllser2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat :)

• drj9 Nowa

Wysłany: 18 lipca 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.srokao.pl/search/label/Analiza%20dla%20mam?max-results=10&m=1

Zajrzyjcie na stronę srokao.pl gdzie autorka analizuje składy kosmetyków dla kobiet w ciąży i podaje listę szkodliwych dla nich substancji. Warto również poczytać komentarze. Zmieniłam kremy do ciała, szampon, żel pod prysznic, pastę i antyperspirant. Dopiero do mnie jadą, także napiszę później czy są warte uwagi.

Pozdrawiam

Madzi87 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ