X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kosmetyki
Odpowiedz

Kosmetyki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OvuGrażyna Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jakie kosmetyki najlepiej stosować w I trymestrze ciąży?

7v8rdqk3dbllser2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat :)

• drj9 Nowa

Wysłany: 18 lipca 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.srokao.pl/search/label/Analiza%20dla%20mam?max-results=10&m=1

Zajrzyjcie na stronę srokao.pl gdzie autorka analizuje składy kosmetyków dla kobiet w ciąży i podaje listę szkodliwych dla nich substancji. Warto również poczytać komentarze. Zmieniłam kremy do ciała, szampon, żel pod prysznic, pastę i antyperspirant. Dopiero do mnie jadą, także napiszę później czy są warte uwagi.

Pozdrawiam

Madzi87 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ