X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Krwawienie po usg dopochwowym
Odpowiedz

Krwawienie po usg dopochwowym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaViktoria Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 7tc, zarodek z usg 6tc+3d. Wczoraj byłam na kontroli u ginekologa. Zrobił usg dopochwowe, serduszko pięknie bije,macica w porządku, wszystko okej. Po godzinie od wizyty wróciłam do domu, a na papierze pojawiła się krew ze skrzepem, więc biegiem poleciałam znowu do ginekologa, zbadał mnie, serce biło nadal, wszystko było w porządku, a krew mogła niby pojawić się po usg transwaginalnym. Incydent z krwią był jednorazowy, do wieczora jeszcze brudziłam na brązowo, dziś już czysto, jednak mimo to bardzo się martwię Emotikon frown Miała któraś z Was taką sytuację, że krwawiła po usg? Jak to się skończyło? Co myślicie o moim przypadku? Dodam, że żadnych bóli nie miałam i nie mam.

Przetestowane : Luteina, cyclo-pregnylnova, zioła ojca Sroki mieszanka numer 3, duphaston.

Stosowane: Bromergon dopochwowo, Inofolic, witamina D, olej z wiesiołka.
    Prolaktyna ponad normą, Pcos.
    201111103338.png
  • brylancik Znajoma

Wysłany: 27 maja 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie masz co panikować, jeżeli lekarz nie wykrył Ci żadnego polipa, powiedział, że wszystko ok to rzuć na luz. Bo w Twoim stanie nie możesz się stresować! :) Też mi się zdarzyło krwawienie po USG, trzeba mieć rękę na pulsie, bo początki bywają trudne i dokładnie kontrolować co się z Tobą dzieje,ale ze zdrowym rozsądkiem:)

Spragniona malusińskich stópek
    oar83e3k8k3in6r2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ