Kujący/piekący ból w podbrzuszu - pierwsze tygodnie ciąży/zagnieżdzenie - POWODY DO NIEPOKOJU?
-
Czy któraś z mam tak miała w początkowej fazie ciąży? Pozytywny test, termin małpy mam na @. To moja druga ciąża, pierwsza prawie 11 lat temu - poród przez cc. Nie codziennie ale to już 3 raz jak czuje takie pieczenie/kłucie jak na kolkę macicy/podbrzusza. Wzięłam nospę. Czy też takie bóle miałyście? czy to normalne czy należy się niepokoić?
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Mi właśnie dzisiaj test pokazał II kreseczki, termin @ na wtorek, tj. 29.08 - dzisiaj właśnie czuję piekący ból w podbrzuszu, jakby na @ ale jednak trochę inny, takie jakby rozpieranie, rozpychanie od środka. Dodatkowo jak kichnę to czuję takie mocne ciągnięcie. Raczej jest to normalny objaw
morowa lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Mi właśnie dzisiaj test pokazał II kreseczki, termin @ na wtorek, tj. 29.08 - dzisiaj właśnie czuję piekący ból w podbrzuszu, jakby na @ ale jednak trochę inny, takie jakby rozpieranie, rozpychanie od środka. Dodatkowo jak kichnę to czuję takie mocne ciągnięcie. Raczej jest to normalny objaw
Oj tak... Wczoraj jak kichnęlam to aż z bólu zapiszczalam boli bardzo
Morowa też tak mam. Raz jeden jajnik, raz drugi jak na okres. Ale myślę, że dopóki plamienia nie ma to nie ma się czym martwić. Domek dla malucha się rozciągamorowa lubi tę wiadomość
-
Marta Eni oj tak, boli bardzo Aż dech zapiera
morowa ale super, mi belly wyliczyło początek 4 tyg, czyli jak u Ciebie 3tydz i 4 dni haha
Dzisiaj test też pozytyw, więc niemożliwe, żeby 2x się pomylił Jutro lecę z rana na betę i zapisuje się do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 11:34
-
Ja też tak mam- ból skurczowy podbrzusza jak na @ tylko dużo słabszy i kłucie z lewej strony jakby jajnik? Bardzo sie tym martwie, zwlaszcza, że jestem po stracie.. I w poprzedniej ciazy tak nie mialam. A termin u gina dopiero za 2 tygodnie.. Pocieszcie
Dodam, że to 5 tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 13:40
-