X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr macica dwurożna z przegrodą
Odpowiedz

macica dwurożna z przegrodą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj u mnie zdiagnozowano. Czy któraś z Was przeszła przez to?

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś coś wie? :(

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Laya Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/macica-dwurozna,6908.html
    Aneczko na ovu natknęłam sie na podobny temat, niestety nic więcej nie wiem w tym temacie

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, dzięki. Lekarz powiedział, że powinno być ok ale on nie robił badań ani macicy ani przegrody ale też słyszałam o donoszeniu i porodach przedwczesnych. Z pewnością muszę szukać informacji na temat swojej macicy, jej stanu, przeprowadzić badania.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • mal Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja mialam taka macice. Po poronieniu usunelam przegrode, takie milam zalecenie. Dwuroznosc nie jest takim problemem ale przegroda to co innego i lepiej sie tego pozbyc bo sa spore trudnosci w donoszeniu ciazy i trzeba bardzo na siebie uwazac.

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam przegrodę i u mnie ona nie stwarza zadnego problemu :) jestem teraz w 2 ciąży . Pierwsze dziecko urodziłam w 37 tc ale to z winy wysokiego ciśnienia . Wszystko zależy od tego ile ta przegroda zajmuje i czy będzie się usuwać jak dziecko będzie rosło ..

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • avera27 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siostra ma dwie corki przy dwuroznej macicy. O tym ze ma taką macice dowiedziała się po pierwszej cesarce

avera27

Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ