X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Mocny ból nóg- martwić się?
Odpowiedz

Mocny ból nóg- martwić się?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olliiii Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Od kilku dni mam tak koszmarny ból nóg, że ciężko mi chodzić, leżeć. Ból taki jakby w środku, jakby bolały mnie żyły. Oprócz tego nie mam żadnych objawów, nogi maja normalny kolor, raczej nie spuchly. Jedynie jeszcze takie mrowienie i delikatne zimno. Myślałam, że to może tromboza bo w rodzinie występowała, ale wtedy by mi spuchly nogi tak myślę. Mam się martwić? Już 2 aniołkow straciłam i wolę dmuchać na zimne.

12.01.2018r. - 2 Aniołki [*] 8tc 👼🏻👼🏻
    06.09.2018r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻
    18.10.2019 r. - Synek 👶🏼❤
    30.10.2021r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻

07.12.2021r. - ⏸️ hej maluchu 😍❤

🔸️Mthfr C677T hetero
    🔸️Mthfr A12986 hetero
    🔸️Pai-1 4G homo

3jgx43r8z5x07y20.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciąża miałam taki ból w prawej nodze, właśnie odczuwalny gdzieś glebiej. Niestety nie wiem do tej pory co to. W ciąży zdarzylo się to ze 3 razy, ale ból był o wiele lagodniejszy.
    Przyjmuje teraz zastrzyki z heparyny, może coś to ma wspolnego?

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ