X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Można zwariować.. :/
Odpowiedz

Można zwariować.. :/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki poradźcie :).
    W grudniu wzięłam ostatnie opakowanie tabletek anty, ponieważ zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzię. W styczniu @ przyszła w 30 dniu cyklu obecnie jestem w 36 dniu cyklu. Przytulaliśmy się w 4, 9,11,13 i 17 dniu cyklu. Strasznie pobolewa mnie podbrzusze i plecy, sutki są wrażliwe, a temperatua mierzona około godziny 8 wynosi 37,2. Dzisiaj rano nie wytrzymałam zrobiłam test, wyszedł negatywny :( Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa dla nas ?

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle? objawy mogą wskazywać zarówno na ciążę jak i zbliżającą się miesiączkę. Może zrób test z krwi ?I zależy też jak czuły masz test. Ja zrobiłam chyba z 5 testów ;) pierwszy 4 dni po spodziewanej miesiączce i była słaba druga kreseczka ;) Daj znać i powodzenia:)

• Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle bardzo nieregularne :/ poniżej 30 nie schodzą :/

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test, choć wiem jakie to czekanie jest trudne, trzymaj się!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ