WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Można zwariować.. :/
Odpowiedz

Można zwariować.. :/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki poradźcie :).
    W grudniu wzięłam ostatnie opakowanie tabletek anty, ponieważ zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzię. W styczniu @ przyszła w 30 dniu cyklu obecnie jestem w 36 dniu cyklu. Przytulaliśmy się w 4, 9,11,13 i 17 dniu cyklu. Strasznie pobolewa mnie podbrzusze i plecy, sutki są wrażliwe, a temperatua mierzona około godziny 8 wynosi 37,2. Dzisiaj rano nie wytrzymałam zrobiłam test, wyszedł negatywny :( Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa dla nas ?

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle? objawy mogą wskazywać zarówno na ciążę jak i zbliżającą się miesiączkę. Może zrób test z krwi ?I zależy też jak czuły masz test. Ja zrobiłam chyba z 5 testów ;) pierwszy 4 dni po spodziewanej miesiączce i była słaba druga kreseczka ;) Daj znać i powodzenia:)

• Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle bardzo nieregularne :/ poniżej 30 nie schodzą :/

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test, choć wiem jakie to czekanie jest trudne, trzymaj się!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ