X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Można zwariować.. :/
Odpowiedz

Można zwariować.. :/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki poradźcie :).
    W grudniu wzięłam ostatnie opakowanie tabletek anty, ponieważ zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzię. W styczniu @ przyszła w 30 dniu cyklu obecnie jestem w 36 dniu cyklu. Przytulaliśmy się w 4, 9,11,13 i 17 dniu cyklu. Strasznie pobolewa mnie podbrzusze i plecy, sutki są wrażliwe, a temperatua mierzona około godziny 8 wynosi 37,2. Dzisiaj rano nie wytrzymałam zrobiłam test, wyszedł negatywny :( Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa dla nas ?

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle? objawy mogą wskazywać zarówno na ciążę jak i zbliżającą się miesiączkę. Może zrób test z krwi ?I zależy też jak czuły masz test. Ja zrobiłam chyba z 5 testów ;) pierwszy 4 dni po spodziewanej miesiączce i była słaba druga kreseczka ;) Daj znać i powodzenia:)

• Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle bardzo nieregularne :/ poniżej 30 nie schodzą :/

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test, choć wiem jakie to czekanie jest trudne, trzymaj się!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ