X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Można zwariować.. :/
Odpowiedz

Można zwariować.. :/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki poradźcie :).
    W grudniu wzięłam ostatnie opakowanie tabletek anty, ponieważ zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzię. W styczniu @ przyszła w 30 dniu cyklu obecnie jestem w 36 dniu cyklu. Przytulaliśmy się w 4, 9,11,13 i 17 dniu cyklu. Strasznie pobolewa mnie podbrzusze i plecy, sutki są wrażliwe, a temperatua mierzona około godziny 8 wynosi 37,2. Dzisiaj rano nie wytrzymałam zrobiłam test, wyszedł negatywny :( Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa dla nas ?

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle? objawy mogą wskazywać zarówno na ciążę jak i zbliżającą się miesiączkę. Może zrób test z krwi ?I zależy też jak czuły masz test. Ja zrobiłam chyba z 5 testów ;) pierwszy 4 dni po spodziewanej miesiączce i była słaba druga kreseczka ;) Daj znać i powodzenia:)

• Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle bardzo nieregularne :/ poniżej 30 nie schodzą :/

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test, choć wiem jakie to czekanie jest trudne, trzymaj się!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ