X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nagle ustąpienie objawów
Odpowiedz

Nagle ustąpienie objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MB Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2024, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Jestem lub byłam w 6 tc. Jeszcze dziś rano wymiotowałam kilka razy , miałam gigantyczne mdłości i ból piersi. A teraz przeszło mi wszystko nagle jak ręką odjął. NAGLE.
    Rozumiem, że mam spodziewać się najgorszego? :(
    U lekarza jeszcze nie byłam. Uważałam, że to za wcześnie. Rozsądnie chyba z resztą :(

• Nineq Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2024, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29.10 byłam u lekarza i było wszystko okej, serce biło. Kolejnego dnia ustapiły mi wszystkie objawy. Spanikowałam, bo jedną ciążę poroniłam, ale objawy wróciły po 1,5 tygodnia o wiele mniejsze. Nadal ciąża jest :)
    Poczekaj jutro, pojutrze... pewnie wróci. U mnie najgorzej bylo w 8tc. Da się być w ciąży z minimalnymi objawami.

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2024, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi objawy ustały już na początku 7tc i w sumie jakoś super nie wróciły. Raz po raz bolą mnie piersi, ale tylko przy dotyku, baaaardzo rzadko jest mi niedobrze. Z dzieckiem wszystko ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2024, 14:08

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • MB Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2024, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Dziękuję za odpowiedzi. Z góry zakładam najgorsze, bo w sumie czemu nie.

Ponieważ w tym momencie znowu zaczynam odczuwać lekkie objawy opisane wcześniej to mam pytanie czy to możliwe, że 20 mg witaminy B6 pomogło aż do tego stopnia, że po dwóch godzinach od przyjęcia poczułam się dobrze, niemal normalnie. A wcześniej tego samo dnia szłam przez miasto i miałam odruch wymiotny co chwilę, wymiotując na sucho.
    Czy któraś z was brała b6 na mdłości, z sukcesem?

• asiun Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak witB6 redukuje mdłości 😉 i każdy reaguje na nią inaczej, może Ty zareagowałas tak, że efekt był szybko 😉

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ