X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatyw i pozytyw
Odpowiedz

Negatyw i pozytyw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Armegida Nowa

Wysłany: 18 września 2024, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was spotkała się z tym, że test testeo robiony w nocy z 10 na 11 dpo wyszedł zdecydowanie pozytywny a Pink 10 i facelle negatywne? Zrobiłam z głupoty chyba testeo, od razu pokazała się druga kreska więc podjarana zrobiłam od razu drugi -również od razu druga widoczna kreska. Dzisiaj rano zrobiłam test pink i facelle, w teorii ona również o czułości 10, jednak ani śladu drugiej kreski. Do @ w teorii został 1/2 dni. Staram się nie nakręcać i poczekać z beta do soboty, jeżeli @ się opóźni ale sama nie wiem co myśleć. Dotychczas na testach testeo nie pojawiała mi się druga kreska, nawet z tej samej partii. Czy macie jakieś opinie na ich temat? Czy możliwe jest, że wyłapały druga kreskę przed pinkiem i facelle?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ