X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niedokrwistość
Odpowiedz

Niedokrwistość

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co brałyście? jestem w 11 tyg i 4 dni i dostałam od lekarza lek Sorbifer durules z żelazem. Zastanawiam się bo niedlugo zaczyna mi sie II trymest czy moze zamiast tego zacząć już brac jakies witaminy dla ciężarnych. Bo moj lekarz mowi ze dopiero od drugiego trymestru

dqpranli4dnq2fwj.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jest ktos kto nie je mięsa, ja nie jestem wegetarianką ale niestety nie mogę patrzeć na mięso będąc w ciązy poprostu wymiotowac mi sie chce na samą myśl. Może możecie doradzić co jeść?

dqpranli4dnq2fwj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ