X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niedokrwistość
Odpowiedz

Niedokrwistość

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co brałyście? jestem w 11 tyg i 4 dni i dostałam od lekarza lek Sorbifer durules z żelazem. Zastanawiam się bo niedlugo zaczyna mi sie II trymest czy moze zamiast tego zacząć już brac jakies witaminy dla ciężarnych. Bo moj lekarz mowi ze dopiero od drugiego trymestru

dqpranli4dnq2fwj.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jest ktos kto nie je mięsa, ja nie jestem wegetarianką ale niestety nie mogę patrzeć na mięso będąc w ciązy poprostu wymiotowac mi sie chce na samą myśl. Może możecie doradzić co jeść?

dqpranli4dnq2fwj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ