X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niski poziom BHCG
Odpowiedz

Niski poziom BHCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olazik Znajoma

Wysłany: 3 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem tu nowa i proszę was o poradę i pomoc.
    Jestem po 2 stymulacjach CLO, w drugiej się udało i już 10 dpo test wyszedł pozytywny. Od tego dnia do wczoraj miała ciągły ból brzucha, kłócie, rwanie i rozciąganie. 15 dpo udałam się na bhcg wynik 42,4, po 42 h(17dpo) wynik 63.

Wiem że za mały, lekarz w rozmowie telefonicznej powiedział, że to jeszcze wcześnie i żeby się nie przejmować, dzisiaj robię po raz kolejny, ale martwię się że te wyniki są za niskie, to moja pierwsza ciąża, długo wyczekiwana, potrzebuje wsparcia :( trochę się załamałam, bo przeczytalam kilka historii na forach i ogólnie nie napawa mnie to nadzieją, ogarnęło mnie czarnowidztwo.

thgf3e3kcghszswo.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się. U mnie na początku też były niskie przyrosty. Daj znać po wynikach

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Olazik Znajoma

Wysłany: 3 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas, a u Ciebie jak się zakończyła twoja przygoda z za niskim przyrostem, dzisiaj robie kolejny raz, mam nadzieje że będzie conajmniej 200 :(

thgf3e3kcghszswo.png
  • Olazik Znajoma

Wysłany: 3 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś beta 243 uff... we wtorek wizyta, ciekawe czy będzie widać pęcherzyk

Psota, Foto_Anna lubią tę wiadomość

thgf3e3kcghszswo.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:59

Psota lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne co mogę poradzić-odłącz się na jakiś czas od tych pierdół w internecie!! Naprawdę!
    Wiem coś o tym.Nie ma nic gorszego,niż czytanie samych strasznych historii.
    Poczekaj ze spokojem-jak i ja czekałam - po prostu sobie płyń i bądź cierpliwa,a zobaczysz,że bedzie dobrze wszystko.
    Trzymam kciuki:)

softkitty lubi tę wiadomość

• Olazik Znajoma

Wysłany: 6 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, rzeczywiście czytanie tych wszystkich historii jest strasznie stresujące :/ ale już nie będę, obiecuję! pozdrawiam!

Psota lubi tę wiadomość

thgf3e3kcghszswo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ