X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niski przyrost beta HCG po IVF
Odpowiedz

Niski przyrost beta HCG po IVF

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Korzonkowa Nowa

Wysłany: 15 sierpnia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Zrobiłam 1 betę po 7 dniach od transferu zarodka (5 dniowego) 11.08 wynik- 34,6
    13.08 wynik- 50,7 (9 dni po transferze).
    Martwię się, że beta tak wolno rośnie 😭
    Czy to możliwe że to wczesny początek i dlatego przyrost jest poniżej normy?

• mila_87 Koleżanka

Wysłany: 19 października, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrosty robi sie do 48h. Natomiast beta musi rosnac przynajmniej o te 60 % . Zrob za 48h w tym samym labie czyli 11 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października, 17:09

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 20 października, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzonkowa wrote:
    Cześć,
    Zrobiłam 1 betę po 7 dniach od transferu zarodka (5 dniowego) 11.08 wynik- 34,6
    13.08 wynik- 50,7 (9 dni po transferze).
    Martwię się, że beta tak wolno rośnie 😭
    Czy to możliwe że to wczesny początek i dlatego przyrost jest poniżej normy?
    Ja miałam w 8dpt 26,10 ale przyrosty bardzo dobre ale i tak ciaza obumarla w 9 tyg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ