niski przyrost hcg
-
Witam, dziewczyny napiszcie czy któraś z was miała tak mały przyrost bety?
W 14 dpo 26,00 a po 48 godz 36,00?
Jedną ciążę poroniłam rok temu ale wtedy nie badałam przyrostu. Do lekarza dopiero jutro idę i chyba zwariuję do tego czasu. Czy jest jakaś szansa na utrzymanie ciąży? -
Dodam, że brzuch mnie pobolewał od kilku dni, ale dzisiaj to już jest uciążliwy ból. W pierwszej ciąży, która zakończyła się zdrową córeczką też mnie bolał więc mnie to nie dziwiło, za to rok temu jak poroniłam nic nie odczuwałam, żadnych dolegliwości.
-
Niestety nie badałam przyrostu i moze lepiej bo szkoda nerwow. Najlepiej pojsc na wizyte,jakos wytrzymasz.Mnie tez bolal mocno brzuch ,jak na okres. Bedzie dobrze,zobaczysz. Trzymam kciukiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Byłam u gin 17.07 i powiedziała, że mam nie robić bety tak często i to za wcześnie jeszcze żeby mogła coś powiedzieć. Tak małe wartości bety nie są dla lekarza diagnostyczne i przepisała duphaston. Powiedziała, że ciąża jest wysokiego ryzyka i wszystko może się zdarzyć. Betę miałam powtórzyć w poniedziałek 21.07 i jeśli nie urośnie to odstawić duphaston. Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj, czyli 72 godz od ostatniego badania i niestety spadła do 25 Chyba odstawię duphaston i mam nadzieję, że sama się oczyszczę i nie bedę musiała mieć łyżeczkowania jak ostatnim razem. Alka98 dzięki za słowa otuchy. Nie pozostało mi nic innego jak czekać na następną szansę.
-