X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niskie ciśnienie
Odpowiedz

Niskie ciśnienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2021, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wam też obniżyło się ciśnienie w ciąży? Zawsze miałam książkowe a teraz mam 110/67 a puls 85/93 i codziennie mierze i zawsze w tych granicach.

• Monk90 Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2022, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

odświeżam wątek... Jestem w pierwszych tygodniach ciąży, a moje ciśnienie wynosi 93/57 :(
    Czy to wymaga pilnej pomocy? Na pierwszej wizycie u gin zapomniałam o tym powiedzieć, a lekarka sama z siebie mi nie zmierzyła.
    Następną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie.

Staram się dużo pić, ale to nie pomaga.

(Przed ciążą moje ciśnienie też było niskie, ale były to wartości mniej więcej 110/67)

xnw4ugpj2kug67tf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ