X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nitka krwi w śluzie
Odpowiedz

Nitka krwi w śluzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kociakkociak Nowa

Wysłany: 18 października 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam do was pytanie, możliwe że jestem w ciąży, ostatni okres miałam 18 września, mój cykl trwa równo 28 dni, czyli okres spóźnia się 2 dni, dzisiaj rano zauważyłam w śluzie nitkę krwi była tylko jedna, czy któraś z was też tak miała?

• Rene Autorytet

Wysłany: 18 października 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociakkociak wrote:
    Cześć, mam do was pytanie, możliwe że jestem w ciąży, ostatni okres miałam 18 września, mój cykl trwa równo 28 dni, czyli okres spóźnia się 2 dni, dzisiaj rano zauważyłam w śluzie nitkę krwi była tylko jedna, czy któraś z was też tak miała?
    robiłaś test ciążowy?

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj miała tak 2 tygodnie temu myślałam że zapalenie pęcherza bo często chodziłam siku. Po 2 tyg okazało się że jestem w ciąży.

ona32
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, robilas test? jak zrobisz test to bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie. A potem bedziesz sie martwic resztą.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ