O MÓJ BOŻE, JESTEM W CIĄŻY!!
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie mamy, i przyszłe mamy
Dziś dowiedziałam się,że jestem w ciąży... Test ciążowy pokazał 2 kreski,a beta wyniosła 62,4 jednostki. Według kalendarza na tej stronie to 3 tydzień i 5 dzień. Jestem kompletnie zielona w temacie, młoda głupia... Do lekarza idę 29 kwietnia,wcześniej nie dało rady. Proszę kobietki poradzcie mi co teraz robić,czego nie, czy to bezpieczne tyle czekac na wizyte ? Mam milion myśli w głowie! -
Grudniówka wrote:Witam wszystkie mamy, i przyszłe mamy
Dziś dowiedziałam się,że jestem w ciąży... Test ciążowy pokazał 2 kreski,a beta wyniosła 62,4 jednostki. Według kalendarza na tej stronie to 3 tydzień i 5 dzień. Jestem kompletnie zielona w temacie, młoda głupia... Do lekarza idę 29 kwietnia,wcześniej nie dało rady. Proszę kobietki poradzcie mi co teraz robić,czego nie, czy to bezpieczne tyle czekac na wizyte ? Mam milion myśli w głowie!
Ale nie wszyscy mają taką cierpliwość i idą wcześniej. Również ja:)
-
nick nieaktualnyGratuluje Na wizytę za wcześnie. Jeśli nie boli Cię podbrzusze idź na wizytę dopiero po skończonym 7,8 tygodniu. Zaoszczędzisz sobie sporo stresu, bo wcześniej nie będzie nic widać i będą Cię straszyć, że ciąża może się nie rozwinąć. Wiem z autopsji.
A takie podstawy to tak jak dziewczyny mówią, kwas foliowy, nie pij alkoholu, ogranicz kawę jak pijesz, jedz dużo owoców, warzyw, niech posiłki będą urozmaicone. Co wiem, ze jest ciężkie do zrealizowania gdy Cię mdli... ale u Ciebie za wcześnie na jakiekolwiek mdłości -