Obajwy ciąży a negatywny test
-
Wpadłam na te forum przypadkiem i zaryzykowałam wpisem. Sądzę, że zapytam się doświadczonych kobiet, które sprowadzą mnie na dobrą drogę
Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki ale od kilku dni nie czuje sie najlepiej
Mogłabym ciągle spać i czuje sie jakbym miala dostać grype gdzie ja zazwyczaj nigdy nie choruje, od kilku dni rano jak wstaje mam zgage i boli mnie brzuch tzn mam takie jakby skurcze bo to krótkotrwały bol i przechodzi i już sama nie wiem jak sobie z nią poradzić i zauważyłam, duża ilośc śluzu jak nigdy wcześniej do tego jest lekko żółtawy ale tylko czasami ?Co chwilę zaglądam i mam uczucie dostania okresu w danym momencie.
kilka dni temu zrobiłam test ale wynik negatywny już sama nie wiem co mam myśleć....
Mialyście tak???
z góry dziękuje za odpWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:05
Martynaaa -
Ja właśnie jak zaszłam w ciąże to byłam bardzo senna, bolał mnie brzuch jak na okres i czułam się tak jakby chora:) ale mi wtedy nie przyszło do głowy, że jestem w ciąży:) po pierwsze to się nie nakręcaj od razu bo to też bez sensu. Zrób za parę dni test lub idź na betę
-
Martyna poczekaj jeszcze trochę i zrób test. Poprzedni był trochę za wcześnie. Ja swój robiłam jakieś 4 dni po terminie okresu i wyszła słaba druga kreska. Też bardzo źle się czułam, tak że byłam pewna, że lada chwila przyjdzie krwawienie. trzeba się uzbroić w cierpliwość i powtórzyć test albo do labo na betę i tak jak pisze Magdalena nie nakręcaj się jeszcze
-