X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Obajwy ciąży a negatywny test
Odpowiedz

Obajwy ciąży a negatywny test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaa Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na te forum przypadkiem i zaryzykowałam wpisem. Sądzę, że zapytam się doświadczonych kobiet, które sprowadzą mnie na dobrą drogę
    Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki ale od kilku dni nie czuje sie najlepiej
    Mogłabym ciągle spać i czuje sie jakbym miala dostać grype gdzie ja zazwyczaj nigdy nie choruje, od kilku dni rano jak wstaje mam zgage i boli mnie brzuch tzn mam takie jakby skurcze bo to krótkotrwały bol i przechodzi i już sama nie wiem jak sobie z nią poradzić i zauważyłam, duża ilośc śluzu jak nigdy wcześniej do tego jest lekko żółtawy ale tylko czasami ?Co chwilę zaglądam i mam uczucie dostania okresu w danym momencie.
    kilka dni temu zrobiłam test ale wynik negatywny już sama nie wiem co mam myśleć....
    Mialyście tak???
    z góry dziękuje za odp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:05

Martynaaa
  • Magdalena 94 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jak zaszłam w ciąże to byłam bardzo senna, bolał mnie brzuch jak na okres i czułam się tak jakby chora:) ale mi wtedy nie przyszło do głowy, że jestem w ciąży:) po pierwsze to się nie nakręcaj od razu bo to też bez sensu. Zrób za parę dni test lub idź na betę:)

• MirelS Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna poczekaj jeszcze trochę i zrób test. Poprzedni był trochę za wcześnie. Ja swój robiłam jakieś 4 dni po terminie okresu i wyszła słaba druga kreska. Też bardzo źle się czułam, tak że byłam pewna, że lada chwila przyjdzie krwawienie. trzeba się uzbroić w cierpliwość i powtórzyć test albo do labo na betę ;) i tak jak pisze Magdalena nie nakręcaj się jeszcze ;)

• Magdalena 94 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też od razu testu nie robiłam z tego względu, że miałam nieregularne miesiączki:) jak już zrobiłam to wyszły dwie mocne kreski:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ