X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Obajwy ciąży a negatywny test
Odpowiedz

Obajwy ciąży a negatywny test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaa Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na te forum przypadkiem i zaryzykowałam wpisem. Sądzę, że zapytam się doświadczonych kobiet, które sprowadzą mnie na dobrą drogę
    Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki ale od kilku dni nie czuje sie najlepiej
    Mogłabym ciągle spać i czuje sie jakbym miala dostać grype gdzie ja zazwyczaj nigdy nie choruje, od kilku dni rano jak wstaje mam zgage i boli mnie brzuch tzn mam takie jakby skurcze bo to krótkotrwały bol i przechodzi i już sama nie wiem jak sobie z nią poradzić i zauważyłam, duża ilośc śluzu jak nigdy wcześniej do tego jest lekko żółtawy ale tylko czasami ?Co chwilę zaglądam i mam uczucie dostania okresu w danym momencie.
    kilka dni temu zrobiłam test ale wynik negatywny już sama nie wiem co mam myśleć....
    Mialyście tak???
    z góry dziękuje za odp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:05

Martynaaa
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jak zaszłam w ciąże to byłam bardzo senna, bolał mnie brzuch jak na okres i czułam się tak jakby chora:) ale mi wtedy nie przyszło do głowy, że jestem w ciąży:) po pierwsze to się nie nakręcaj od razu bo to też bez sensu. Zrób za parę dni test lub idź na betę:)

• MirelS Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna poczekaj jeszcze trochę i zrób test. Poprzedni był trochę za wcześnie. Ja swój robiłam jakieś 4 dni po terminie okresu i wyszła słaba druga kreska. Też bardzo źle się czułam, tak że byłam pewna, że lada chwila przyjdzie krwawienie. trzeba się uzbroić w cierpliwość i powtórzyć test albo do labo na betę ;) i tak jak pisze Magdalena nie nakręcaj się jeszcze ;)

• Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też od razu testu nie robiłam z tego względu, że miałam nieregularne miesiączki:) jak już zrobiłam to wyszły dwie mocne kreski:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ