X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Oddam luteinę dopochwową za darmo
Odpowiedz

Oddam luteinę dopochwową za darmo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

Anusias lubi tę wiadomość

zrz6i09kmg998aky.png
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larysa wrote:
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

witam, wysłałam zaproszenie, by móc do Ciebie napisać wiadomość, chętnię przygarnę luteinę, jeśli jest to nadal aktualne

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 21 września 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nieaktualne.

zrz6i09kmg998aky.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ