X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Oddam luteinę dopochwową za darmo
Odpowiedz

Oddam luteinę dopochwową za darmo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

Anusias lubi tę wiadomość

zrz6i09kmg998aky.png
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larysa wrote:
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

witam, wysłałam zaproszenie, by móc do Ciebie napisać wiadomość, chętnię przygarnę luteinę, jeśli jest to nadal aktualne

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 21 września 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nieaktualne.

zrz6i09kmg998aky.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ