X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Oddam luteinę dopochwową za darmo
Odpowiedz

Oddam luteinę dopochwową za darmo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

Anusias lubi tę wiadomość

zrz6i09kmg998aky.png
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larysa wrote:
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

witam, wysłałam zaproszenie, by móc do Ciebie napisać wiadomość, chętnię przygarnę luteinę, jeśli jest to nadal aktualne

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 21 września 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nieaktualne.

zrz6i09kmg998aky.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ