orgazm a poronienie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNaczytałam się wlasnie,ze orgazm moze powodować poronienie przez skurcze macicy.
Jestem wlasnie w 7tc,zdążyłam juz zobaczyc mikro serduszko,ale teraz sie martwię i pewnie nie ja jedna..sex-jasne,ale na spokojnie,za to orgazm? Az sie boje,ze naprawde nie powinno go byc...bo u mnie byl...
Boje się,ze to koniec zwłaszcza,ze zanim zaszlam w ciążę miałam ciaze biochemiczna,a wiec porobiłam.
Moze sa dziewczyny,które mimo orgazmów mają w sobie zdrowie rosnacego dzidziusia? -
nick nieaktualnyA widzisz,bo pierdoły czytam...no gin mówił,ze kochać się mozemy,ale delikatnie i ... to wszystko...jest właśnie sporo artykułów ,że jak wcześniej było poronienie,to nie powinno się mieć orgazmów w czasie ciąży...
A Ty normalnie się kochasz ze swoim? -
nick nieaktualny
-
Ja już zaliczyłam dwa orgazmy i z dzieckiem wszystko OK Dziecko nie odczuwa orgazmu jako skurcze tylko jako łagodne kołysanie. To jest inny skurcz niż ten wywołujący poronienie.
Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My kochalismy sie jeszcze zanim dowiedzielismy sie o ciazy, a ze nie jest zagrozona to nie zaprzestalismy. Z Dzidziusiem wszystko dobrze. Po nic sie nie dzieje, nie odczuwam bolu, nie krwawie - wiec pozwalamy sobie. Warto obserwowac swoj organizm po. Jezeli beda jakies niepokojace objawy, zwlaszcza krwawienie to odczekac do wizyty i upewnic sie, ze wszystko ok i czy nadal mozna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny