X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PAPP-A
Odpowiedz

PAPP-A

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi podpowiedzieć skąd mógł wyjść tak wysoki wynik HCG wolnej podjednostki beta 120,80 mIU/ml.
    Na usg wszystko w porządku. Czekam na wyniki od lekarza, ale zastanawia mnie ta wartość...Czy któraś z Wa też miała taki wysoki wynik?

• Johana Autorytet

Wysłany: 2 października 2023, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675
    Mała jest z nami 🥰

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?

age.png
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 4 października 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johana wrote:
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…
    Nie dopytywałam już nawet na wizycie, jak dostałam informację, że ryzyko wystąpienia wad genetycznych jest bardzo niskie.

• Johana Autorytet

Wysłany: 4 października 2023, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ❤️ nie daje mi to spokoju jednak ;)

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675
    Mała jest z nami 🥰

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ