X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PAPP-A
Odpowiedz

PAPP-A

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi podpowiedzieć skąd mógł wyjść tak wysoki wynik HCG wolnej podjednostki beta 120,80 mIU/ml.
    Na usg wszystko w porządku. Czekam na wyniki od lekarza, ale zastanawia mnie ta wartość...Czy któraś z Wa też miała taki wysoki wynik?

• Johana Autorytet

Wysłany: 2 października 2023, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…

👦 potwierdzona azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅ IO ❌ hipoglikiemia reaktywna ⁉️ Mutacja CFTR ❌

07/2023: I transfer
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

preg.png
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 4 października 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johana wrote:
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…
    Nie dopytywałam już nawet na wizycie, jak dostałam informację, że ryzyko wystąpienia wad genetycznych jest bardzo niskie.

• Johana Autorytet

Wysłany: 4 października 2023, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ❤️ nie daje mi to spokoju jednak ;)

👦 potwierdzona azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅ IO ❌ hipoglikiemia reaktywna ⁉️ Mutacja CFTR ❌

07/2023: I transfer
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ