X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PAPP-A
Odpowiedz

PAPP-A

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mi podpowiedzieć skąd mógł wyjść tak wysoki wynik HCG wolnej podjednostki beta 120,80 mIU/ml.
    Na usg wszystko w porządku. Czekam na wyniki od lekarza, ale zastanawia mnie ta wartość...Czy któraś z Wa też miała taki wysoki wynik?

• Johana Autorytet

Wysłany: 2 października 2023, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 4 października 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johana wrote:
    Hej, czy lekarz coś więcej Ci podpowiedział skąd może być tak wysoki wynik? U mnie podobnie…
    Nie dopytywałam już nawet na wizycie, jak dostałam informację, że ryzyko wystąpienia wad genetycznych jest bardzo niskie.

• Johana Autorytet

Wysłany: 4 października 2023, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ❤️ nie daje mi to spokoju jednak ;)

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ