X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pierwsze USG krwiaki czy podwójna ciąża
Odpowiedz

Pierwsze USG krwiaki czy podwójna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mayla89 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Co o tym myślicie? jestem 17 dpt. Byłam dzisiaj na USG, lekarz widział pęcherzyk ciążowy 7 mm ale oprócz niego jakieś dwa punkty mówił że mogą to być jakieś małe krwiaczki pytał czy nie miałam plamienia ( nie miałam, jedynie ból brzucha jak na okres)druga możliwa opcja, że w bardzo rzadkich przypadkach zdarza się że jeden zarodek podzieli się na dwa. Biore lutinus, estrofem (mam odstawić od 30.07) neoparin. Czy to jest coś czym należy się martwić? Cykl świeży, zarodek 5 dniowy.
    Mam przyjść za 10 dni na USG bo wtedy się wyjaśni ale co przez te 10dni, mogę coś zrobić? Czy jeśli to faktycznie krwiaki to one się wchłaniają czy muszą pęknąć i pojawia się krwawienie. Wole być przygotowana żeby nie zejść na zawał...
    Beta I 20,4 II 97 III 400.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ