Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pierwsze USG krwiaki czy podwójna ciąża
Odpowiedz

Pierwsze USG krwiaki czy podwójna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mayla89 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Co o tym myślicie? jestem 17 dpt. Byłam dzisiaj na USG, lekarz widział pęcherzyk ciążowy 7 mm ale oprócz niego jakieś dwa punkty mówił że mogą to być jakieś małe krwiaczki pytał czy nie miałam plamienia ( nie miałam, jedynie ból brzucha jak na okres)druga możliwa opcja, że w bardzo rzadkich przypadkach zdarza się że jeden zarodek podzieli się na dwa. Biore lutinus, estrofem (mam odstawić od 30.07) neoparin. Czy to jest coś czym należy się martwić? Cykl świeży, zarodek 5 dniowy.
    Mam przyjść za 10 dni na USG bo wtedy się wyjaśni ale co przez te 10dni, mogę coś zrobić? Czy jeśli to faktycznie krwiaki to one się wchłaniają czy muszą pęknąć i pojawia się krwawienie. Wole być przygotowana żeby nie zejść na zawał...
    Beta I 20,4 II 97 III 400.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ