Plamienia w terminie miesiączki
-
nick nieaktualny
-
To nawet nie jest plamienie to jest raczej takie brudzenie. Ostatnie miałam z 2 tyg temu - wtedy ok, ale im bliżej wizyty u lekarza tym bardziej świruje, ale nie mam złych przeczuć. Zresztą już sama nie wiem
Biorę duphaston 3*1 oraz luteine dopochwową 2*2. Tak naprawdę wszytko w rękach Boga...03.02.2014 -
Witam wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży a dziś dostałam takiego brązowego plamienia właściwie to jest chyba taki śluz. Mam też takie krótkie pobolewania jak na @ i tak jakby czuję swoją macicę. Wiem że może to śmiesznie brzmi ale nie wiem jak to opisać. Do lekarza dopiero będę się zapisywać bo nie chcę też iść za wcześnie. Czy któraś z was też tak miała ?? z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Wiesz ja poszłam zaraz. Ostatnią miesiączkę miałam 4.08.2014r, a o ciąży wiedziałam od 1.09. Pewnie też bym długo nie poszła, ale przeziębiłam się i nie chciałam ryzykować więc 9.09 byłam już u lekarza i przy okazji dostałam L4.
to był max 4tc.03.02.2014 -
Ja również miałam tak że plamiłam w dniu spodziewanej miesiączki, a raczej ,,brudziłam''. Byłam u lekarza i jest wszystko ok, biore progesteron. Mam nadzieje że u Was też będzie wszystko ok;)Lekarz mi powiedział żebym się oszczędzała ale widocznie moja ciąża taka jest że czasami ,,brudzę''.
-