X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie tydzień po implantacji
Odpowiedz

Plamienie tydzień po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o pomoc/ pocieszenie... miałam cykl monitorowany, równo dwa tyg temu była owulacja, tydzień temu czułam implantacje, beta hcg pięknie przyrastala: 4 dni temu 5,9, 3 dni temu 14,4, 2 dni temu 35,3, a dziś w nocy dostałam brazowe plamienie. Mam za sobą dwie biochemiczne, ale czułam że to jest mój cykl i chyba znowu się myliłam. Czy któraś z was miała podobna sytuacje i utrzymała cieze? Może macie jakieś porady jak zmniejszyć plamienie, żeby nie doszło do poronienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 07:50

• alciak Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję szybką wizytę u lekarza, gdzieś prywatnie, może przepisze luteinę albo duphaston. A może to krwiak? Powinien być widoczny na usg. Jeśli plamienie to niestety powtórka tego co już przeszłaś, niestety ale nikt tego niczym nie zatrzyma. Przeszłam dwa poronienia, rozumiem Twój niepokój... mam nadzieję, że jednak tym razem będzie u Ciebie inaczej.

JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
    57 cm, 3750 g szczęścia <3
    TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
    57 cm, 3700 g szczęścia <3
  • ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alciak, z samego rana pobiegłam do lekarza, zwiekszylismy dawkę duphastonu, plus 3 x1 nospa i plamienie ustąpiło po niespełna 48 godzinach, a beta daleej rośnie. Noc była nieprzespana, byłam pewna że to juz koniec, a tu psikus i walczymy dalej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ