Plamienie zamiast okresu i pozytywny wynik testu
-
Dzień dobry, czy któraś z Was tak miała? Ja mam zawsze plamienia przed okresem dlatego zbytnio się tym nie przejmowałam. Plamienia brązowe najpierw jasne, później ciemne zaczęły się w poniedziałek, dziś jest niedziela i nadal plamię, okresu brak i dzis test pokazał 2 kreski. Jutro dopiero skontaktuję się ze swoim lekarzem ( staramy się o 2 dziecko już ponad 2 lata) tylko martwią mnie te plamienia, trwają już 7 dni. Na dodatek siedzę do czwartku w izolacji bo mam koronawirusa..
-
paulina502 wrote:Dzień dobry, czy któraś z Was tak miała? Ja mam zawsze plamienia przed okresem dlatego zbytnio się tym nie przejmowałam. Plamienia brązowe najpierw jasne, później ciemne zaczęły się w poniedziałek, dziś jest niedziela i nadal plamię, okresu brak i dzis test pokazał 2 kreski. Jutro dopiero skontaktuję się ze swoim lekarzem ( staramy się o 2 dziecko już ponad 2 lata) tylko martwią mnie te plamienia, trwają już 7 dni. Na dodatek siedzę do czwartku w izolacji bo mam koronawirusa..
Miałam plamienia, czekałam na okres - dwa razy nawet w przeciągu dwóch dni dostałam normalne krwawienia, że myślałam, że już przyszedł, ale to było jednorazowo za każdym razem i znowu sucho - na drugi dzień po terminie om test pokazał 2 kreski... Potem miałam jeszcze spore krwawienia w terminie kolejnego okresu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2022, 16:57
-