X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie zamiast okresu i pozytywny wynik testu
Odpowiedz

Plamienie zamiast okresu i pozytywny wynik testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy któraś z Was tak miała? Ja mam zawsze plamienia przed okresem dlatego zbytnio się tym nie przejmowałam. Plamienia brązowe najpierw jasne, później ciemne zaczęły się w poniedziałek, dziś jest niedziela i nadal plamię, okresu brak i dzis test pokazał 2 kreski. Jutro dopiero skontaktuję się ze swoim lekarzem ( staramy się o 2 dziecko już ponad 2 lata) tylko martwią mnie te plamienia, trwają już 7 dni. Na dodatek siedzę do czwartku w izolacji bo mam koronawirusa..

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina502 wrote:
    Dzień dobry, czy któraś z Was tak miała? Ja mam zawsze plamienia przed okresem dlatego zbytnio się tym nie przejmowałam. Plamienia brązowe najpierw jasne, później ciemne zaczęły się w poniedziałek, dziś jest niedziela i nadal plamię, okresu brak i dzis test pokazał 2 kreski. Jutro dopiero skontaktuję się ze swoim lekarzem ( staramy się o 2 dziecko już ponad 2 lata) tylko martwią mnie te plamienia, trwają już 7 dni. Na dodatek siedzę do czwartku w izolacji bo mam koronawirusa..

Miałam plamienia, czekałam na okres - dwa razy nawet w przeciągu dwóch dni dostałam normalne krwawienia, że myślałam, że już przyszedł, ale to było jednorazowo za każdym razem i znowu sucho - na drugi dzień po terminie om test pokazał 2 kreski... Potem miałam jeszcze spore krwawienia w terminie kolejnego okresu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2022, 16:57

c55fikgnknyzdjqy.png
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się skontaktować z moim lekarzem, kazał brać luteinę 100 mg 2 razy dziennie. Jak na razie od rana plamienia się nie pojawiły, co będzie dalej , zobaczymy..

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ