X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr plaski pecherzyk, brak zarodka, co dalej
Odpowiedz

plaski pecherzyk, brak zarodka, co dalej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamWik Nowa

Wysłany: 19 maja 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 4 maja zrobilam test ciazowy. Bardzo sie ucieszylam. Na pierwsza wizyte poszlam 9 maja. Uslyszalam ze moj pecherzyk jest nieregularny i jak sie nic nie zmieni przez tydzien to dostene skierowanie do szpitala na zabieg. Ostatni okres mialam 20 marca wiec powinnam byc juz w 9 tyg ciazy. Wczoraj bylam na wizycie i nic nowego nie uslyszalam. Pecherzyk splaszczony, nie rosnie, nic w nim nie ma. Z usg odczytalam ze ma dlugosc 20 mm i wg usg jest to 6t 2d. Odmowilam pojscia do szpitala. Na kolejna wizyte juz u innego lekarza jestem umowiona 27 maja. Strasznie sie boje ze powie to samo... Pierwsza ciaze poronilam w 19 tygodniu. Druga szczesliwie donoszona. Ta ciaza jest trzecia. Moze znacie takie przypadki ze jednak bylo dobrze przy braku czegokolwiek w pecherzyku? Strasznie sie boje poronienia, a wlasciwie to szpitala:(

mamWik
  • mamWik Nowa

Wysłany: 19 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mi sie przypomnialo... Jak bylam 9 maja u gin to robila usg ale nie wydrukowala zdjecia a wczoraj po zrobieniu usg(od razu zrobila usg bez czytania swoich notatek)i stwierdzila ze pecherzyk nie urosl. A skad ona to mogla wiedziec, pamietala moje usg z przed tygodnia? Nie rozumiem...

mamWik
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ