PŁEĆ DZIECKA
-
Mi się nic nie sprawdziło Chiński kalendarz wskazywał chłopca, zachcianki kulinarne również, nawet kształt brzucha podobno zwiastuje chłopca. Przeciwne zdanie ma tylko usg, na którym lekarze widzą dziewczynę Ale zawsze jest jeszcze szansa, że dziecko zrobi nam niespodziankę i okaże się jednak chłopcem
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki!
Mi mama wróżyła z obrączki która bujała się na moim włosie. Za każdym razem wychodziła dziewuszka, jeżeli chodzi o kuchnie to ciężko stwierdzić, iż jem słodkie, słone, kwaśne - Wszystko na co przyjdzie ochota Jedyne co to na owoce i warzywa patrzeć nie mogę (BLEE) a kalendarzyk chiński pokazuje na chłopca, chociaż PODOBNO chłopcy mamie urody nie odbierają, a mi niestety ciąża strasznie urodę odebrała
Na razie czekamy co tam sie kluję pod serduszkiem, mam cichą nadzieję, że to dziewuszkaa -
Ja tez myslalam ze ten kalendarz jest bez sensu, bylam swiecie przekonana ze nosze dziewczynke, intuicja taka I koniec, dla jaj popatrzylam sobie co pokazuje kalendarz I wyszedl mi chlopiec. Pomyslalam glupi kalendarz, zapomnialam o tym, a na polowkowych co sie okazalo?? Synus!
-
A ja czuję w kościach, że domajstrowałam się drugiego chłopaczka. Raz, że serduchowanie najprawdopodobniej dzień przed owu, dwa...ja chyba nie potrafię spłodzić płci żenskiej:)Może i dobrze, nie będę się musiała tamponami dzielić
Ja byłam tak szurnięta w pierwszej ciąży, że kazałam babce na 3d szukać płci w ..12 t;) Baba wróżyła wtedy z guzka płciowego i wywróżyła dobrze, bo w 20 tyg. jądra aż wyskakiwały z monitora;) A w międzyczasie u gin prowadzącego, Filip był raz panienką, raz chłopcem, znowu panienką..W myśl zasady "zależy jak leży;"letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-