X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płodny śluz w pierwszych tygodniach ciąży
Odpowiedz

Płodny śluz w pierwszych tygodniach ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marlencia Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, czy u którejś z was pojawił się śluz płodny, biały, rozciągliwy w pierwszych tygodniach ciąży. Nie wiem czy to jest normalne, czy to trzeba z lekarzem konsultować. poradźcie

8599rjjgs46ucla6.png
    Moja Fasolka [*] 19.02.2014 7 tc (5tc)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taki co kilka dni :) dziś mam szklisty ciągnący lekko białawy:) mimo że rano był zwykły lepki i w dużej ilości biały:) podobno to normalne w ciąży, a że każda kobieta inna to i ze śluzem jest różnie:) ważne żeby nie było plamień i krwawień:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ