WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Podwyższone leukicyty i neutrocyty w 9 tyg
Odpowiedz

Podwyższone leukicyty i neutrocyty w 9 tyg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leukocyty 13.60 norma do 10
    Neu% 72.6 norma do 70 w tym
    Neu# 9.88 norma do 7.35

Oraz niskie
    LYM % 19.3 a norma zaczyna się od 25

Bardzo się martwię reszta wynikow normie. Jestem w 9 tyg. Czy to bialaczka do lekarza mam w piatek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 17:07

27a73b5519.png
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leukocyty w ciąży mogą być podwyższone i o niczym złym to nie świadczy. Sama robiłam kilka dni temu morfologię i leukocyty 14. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 18:24

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nocy byłam na izbie z powodu krwawienia i pokazała wyniki lekarzowi mówił że są ok. Piszę gdyby ktoś znalazł się w podobnej sytuacji i szukał informacji. Ciąża zmienia morfologię

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ