X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Polip i cyst a 6 tydzień ciazy - co robić?
Odpowiedz

Polip i cyst a 6 tydzień ciazy - co robić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2024, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem obecnie w 6 tyg ciąży. W przeszły czwartek miałam lekkie krwawienie bardziej jak plamienie i udałam się od razu do gyn to zbadać. Sprawdzone, usg zrobione, wszystko się rozwija ok. Dzisiaj ok południa nagle lekki ból w podbrzuszu, idę do łazienki a tam żywa krew - załamka- jadę na pogotowie bo mój gyn dzisiaj zamknięty. W szpitalu badania i okazuje się że mam polipa 1cm i cyst także. Prawdopodobnie jest to podow dlaczego krwawię. Reszta wygląda ok. Jutro wizyta u mojej gyn ale ja tu już świruje. Czy któraś z was może miała podobnie?
    Powiedzieli mi że polipa nie można usunąć jak się jest w ciąży (wiadomo) należy go obserwować za to. Ale skąd on się tam wziął? Dziad jeden. Dzisiejszy dzień to załamka dla mnie…oby wszystko się utrzymało.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ