X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Polip i cyst a 6 tydzień ciazy - co robić?
Odpowiedz

Polip i cyst a 6 tydzień ciazy - co robić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2024, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem obecnie w 6 tyg ciąży. W przeszły czwartek miałam lekkie krwawienie bardziej jak plamienie i udałam się od razu do gyn to zbadać. Sprawdzone, usg zrobione, wszystko się rozwija ok. Dzisiaj ok południa nagle lekki ból w podbrzuszu, idę do łazienki a tam żywa krew - załamka- jadę na pogotowie bo mój gyn dzisiaj zamknięty. W szpitalu badania i okazuje się że mam polipa 1cm i cyst także. Prawdopodobnie jest to podow dlaczego krwawię. Reszta wygląda ok. Jutro wizyta u mojej gyn ale ja tu już świruje. Czy któraś z was może miała podobnie?
    Powiedzieli mi że polipa nie można usunąć jak się jest w ciąży (wiadomo) należy go obserwować za to. Ale skąd on się tam wziął? Dziad jeden. Dzisiejszy dzień to załamka dla mnie…oby wszystko się utrzymało.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ