X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pomocy BHCG
Odpowiedz

Pomocy BHCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladylilusx3 Znajoma

Wysłany: 12 września 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam pytanie tydzien temu w czwartek robilam B HCG I wyszlo 640 lekarz kazal zlecenie ponownego za tydzien bo moze byc cos nie tak i dzis wyszlo mi 3902.0 czy to dobry wynik i ktory to moze byc tydzien ostatnia miesiaczka byla 02.08. Prosze o pomoc.

ladylilusx3
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 12 września 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie wynik jest bardzo dobry. Teoretycznie beta po 48godz wzrasta o 100℅ więc u Ciebie wynik jest jak dla mnie zadowalający.. ja dziś odebrałam wynik bety i mam 7,33mlU/ml. Możesz pomóc czy to ciąża czy nie? Pani w ośrodku powiedziała że tak ale na wszelki wypadek żeby powtórzyć betę za dwa dni

Paula.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ