X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poziom beta HCG
Odpowiedz

Poziom beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała30 Nowa

Wysłany: 2 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie :) 2 dni temu poziom beta hcg wyniósł 47 783 mIU/ml, natomiast dzisiaj tylko 64 210 mIU/ml. Dodam ze rozpoczął się 7tc. Czy powinnam się martwić tym przyrostem?? Pomóżcie proszę bo oszaleję .. :(

• Dalile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 7 tc nie bada się już zwykle bety, bo przy takich ilościach ona rośnie wolniej, apóźniej nawet spada. Na tym etapie USG powinno ci mówić, że wszystko jest ok.
    Wybierz się do lekarza, będziesz pewna :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • mała30 Nowa

Wysłany: 3 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie zrobiłam ☺ wszystko w porządku, dzięki za odpowiedz

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ