WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poziom beta HCG
Odpowiedz

Poziom beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała30 Nowa

Wysłany: 2 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie :) 2 dni temu poziom beta hcg wyniósł 47 783 mIU/ml, natomiast dzisiaj tylko 64 210 mIU/ml. Dodam ze rozpoczął się 7tc. Czy powinnam się martwić tym przyrostem?? Pomóżcie proszę bo oszaleję .. :(

• Dalile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 7 tc nie bada się już zwykle bety, bo przy takich ilościach ona rośnie wolniej, apóźniej nawet spada. Na tym etapie USG powinno ci mówić, że wszystko jest ok.
    Wybierz się do lekarza, będziesz pewna :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • mała30 Nowa

Wysłany: 3 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie zrobiłam ☺ wszystko w porządku, dzięki za odpowiedz

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ