X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poziom beta HCG
Odpowiedz

Poziom beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała30 Nowa

Wysłany: 2 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie :) 2 dni temu poziom beta hcg wyniósł 47 783 mIU/ml, natomiast dzisiaj tylko 64 210 mIU/ml. Dodam ze rozpoczął się 7tc. Czy powinnam się martwić tym przyrostem?? Pomóżcie proszę bo oszaleję .. :(

• Dalile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 7 tc nie bada się już zwykle bety, bo przy takich ilościach ona rośnie wolniej, apóźniej nawet spada. Na tym etapie USG powinno ci mówić, że wszystko jest ok.
    Wybierz się do lekarza, będziesz pewna :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • mała30 Nowa

Wysłany: 3 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie zrobiłam ☺ wszystko w porządku, dzięki za odpowiedz

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ