Prawidłowy wzrost beta Hcg a brak zarodka
-
Cześć, mam do Was pytanie, bo zwariuje za chwilę ☹️ dziś zaczął mi się 7tc wg. OM a wiek płodu wg owulacji to 4 tygodnie. Wczoraj miałam pierwsze USG, natomiast gim stwierdziła, że na ten moment jest tylko pęcherzyk ciążowy, nie ma jeszcze zarodka i ciałka żółtkowego. Mam przyjść za 2 tygodnie, bo może coś się przesunęło.. Ale ja mam krótkie cykle, 25-27dni, aplikacja ovufriend wyliczyła mi owulacje i moim zdaniem prawidłowo.. Dziś pobiegłam na bete. Wiem, że teoretycznie nie powinno się w takiej odległości czasowej tego porównywać, ale w kalkulatorze sprawdziłam, że przyrost od ostatniego badania mieści się w normie.
Pierwsza beta 20.01.2021 240
Druga beta 22.01.2021 757
Trzecia beta 05.02.2021 30132
Czy to jest możliwe, że przy takiej becie nie ma ciałka żółtkowego i zarodka?
Czy jest możliwe, że sprzęt u gina jest kiepski i nie było tego widać czy mam zacząć się martwić?
Dziś cały dzień miałam z głowy, myśli w głowie szaleją ☹️☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 16:10
-
Ja przy becie ponad 20.000 mialam tylko cialko zolte i pecherzyk ciazowy. Ile ma pecherzyk ciazowy bo to jest wazne. Pow. 25 mm to musi byc pecherzyk zoltkowy, inaczdj zle wrozy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 08:42
Corka - 2018
Syn - 2021 -