X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Probiotyki ginekologiczne w ciąży
Odpowiedz

Probiotyki ginekologiczne w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda603 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2020, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie. Czy można stosować probiotyki dopochwowe w ciąży np. po leczeniu grzybicy pochwy czy lepiej stosować te doustne. Normalnie stosuje doustne ale jestem po leczeniu grzybicy pochwy i chciałabym po leczeniu zrobić sobie 7 dniową kurację probiotykiem dopochwowym. Czy taki probiotyk dopochwowy nie zaszkodzi dzidziusiowi w 1 trymestrze?

• Aaggaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2020, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie i lekarz zalecił globulki cicatridina , bez recepty. Jestem w 8 TC.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ