Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Prośba o interpretację bety
Odpowiedz

Prośba o interpretację bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izka.piszka Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wczoraj w 14 dpo robiłam betę i wyszła 100,6. To był ostatni dzień drugiego tygodnia. Według norm mojego laboratorium jest: 2 tydzień : 100-1000, a 3 tydzień 500-1000. I tu mój strach. Wczoraj kończyłam drugi tydzień i byłam na dolnej granicy, a dziś tak jakby zaczęłam 3 i na pewno nie mam 500. Podobno patrzy się na wartości według swojego laboratorium, ja się w nich nie mieszczę. :(

• Bergo Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka, nie forum tylko lekarz w tej sprawie! Zasuwaj do lekarza!

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno jest z 5 różnych tabeli bety. 100 na 14dzien po obu to dobry wynik. Przestań się stresować. Zresztą liczy się przyrost a nie 1 wynik.

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:54

• OvuFriend

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ