X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Prośba o interpretację bety
Odpowiedz

Prośba o interpretację bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izka.piszka Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wczoraj w 14 dpo robiłam betę i wyszła 100,6. To był ostatni dzień drugiego tygodnia. Według norm mojego laboratorium jest: 2 tydzień : 100-1000, a 3 tydzień 500-1000. I tu mój strach. Wczoraj kończyłam drugi tydzień i byłam na dolnej granicy, a dziś tak jakby zaczęłam 3 i na pewno nie mam 500. Podobno patrzy się na wartości według swojego laboratorium, ja się w nich nie mieszczę. :(

• Bergo Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka, nie forum tylko lekarz w tej sprawie! Zasuwaj do lekarza!

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno jest z 5 różnych tabeli bety. 100 na 14dzien po obu to dobry wynik. Przestań się stresować. Zresztą liczy się przyrost a nie 1 wynik.

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:54

• OvuFriend

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ