X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Proszę o pomoc
Odpowiedz

Proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malinka26 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 6tyg ciąży wczoraj byłam u ginekologa,ale trafiłam na takiego co nic się od niego nie dowiedziałam. Był bardzo nie przyjemny i nie chciał odpowiedzieć mi na żadne pytania. Dzisiaj rano jak sie załatwiałam na papierze zauważyłam leciutkie brązowe plamki i zaczęłam bardzo się martwić,nic mnie nie boli i już więcej takich plamek nie ma nie wiem co robić??? pomóżcie!

malinka26
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze - nie panikuj!
    Sprawdź dokładnie, czy to nie są jakieś ślady na papierze, niektóre maja jakieś czerwone niteczki.
    Po drugie zobacz, czy to jednorazowe plamienie, czy dalej je masz.
    Po trzecie - umów się do innego lekarza, nawet prywatnie jeśli trzeba. W 6 tc powinno być już widać pęcherzyk, możesz tez sprawdzić bHCG.

malinka26 lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po badaniu USG też miałam takie brązowe plamienia, ale były one tylko jeden dzień. Więc wydaje mi się, że nie musisz panikować:)

malinka26 lubi tę wiadomość

• malinka26 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do lekarza prywatnie powiedziałam mu jak wygląda cała sytuacja kazał mi się zgłosić jutro na wizyte i wziąść duphaston.Plamienia już niby nie ma,ale jestem strasznie przewrażliwiona już jedno dziecko straciłam cały czas się boję,że to może się powtórzyć :(

malinka26
  • malinka26 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za pozytywne odpowiedzi mam nadzieję,że bedzie wszystko dobrze.

Magdalena 94 lubi tę wiadomość

malinka26
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać co Ci lekarz powiedział:)

• malinka26 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok mam nadzieję,że będą to dobre wiadomości nie mogę sobie miejsca znaleść staram sie nie myslec ale to takie trudne... ahh

malinka26
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cię rozumiem, bo ze mną było tak samo:) Ale wtedy nie umiałam panikować mimo, że to moja pierwsza ciąża:) do tej pory jest w jak najlepszym porządku:)

• malinka26 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już jestem szczęśliwą mamusią 5letniego chłopca,ale bardzo bym chciała żeby teraz tez było wszystko dobrze staram się myśleć pozytywnie :) a ty w którym tyg?

malinka26
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziś zaczęłam 10 tydzień:) wizytę mam 9 marca i nie mogę się doczekać cóż ja tam ujrze ciekawego na monitorze:)

• malinka26 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ja dzisiaj byłam u lekarza stwierdził,że to 5tydzień i kazał leżeć ze względu na te plamienia i brac duphaston

malinka26
  • Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka26 wrote:
    Super ja dzisiaj byłam u lekarza stwierdził,że to 5tydzień i kazał leżeć ze względu na te plamienia i brac duphaston
    Czy lekarz powiedział, że to coś groźnego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: