X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Prowadzenie ciąży u ginekologa - które rozwiązanie polecacie
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży u ginekologa - które rozwiązanie polecacie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szczesliwa2222 Nowa

Wysłany: 1 listopada 2020, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, test pokazał II kreseczki i czuję się zagubiona. Nie wiem jak wybrać opiekę lekarską, tak by było też ekonomicznie. Jak patrze na pakiety prowadzenia ciąży i widzę ceny 3 900zl to robi mi się słabo.
    Na jakie wydatki musze sie szykowac, czy da sie zrobic to taniej? Ile skierowan na badania biochemiczne dostaję i ile one kosztuja? Czy mozna dostac takie skierowanie od lekarza rodzinnego? Jak funkcjonuje ginekolog na nfz w czasach koronawirusa? Jak czesto sa wizyty u ginekologa. Ja mam swojego ginekologa, ale za wizyty kontrolne, bez ciąży placę 350zl. A może mozecie cos polecic we Wroclawiu? Bede wdzieczna, pozdrawiam

9df2032ae54ca94c9d69a6fea3eb7eae.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ