X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przegrzanie, poty
Odpowiedz

Przegrzanie, poty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam strasznie głupie pytanie, ale nie daje mi spokoju. Mamy lato, a ja zawsze śpię pod kołdra. Dziś obudziłam się cała spocona. Myślicie ze mogło dojść do jakiegoś przegrzania? Czy mogło to zaszkodzić dziecku? Jestem w 11 tyg. Nie mam żadnych niepokojących objawów, ale się zestresowałam. Z góry dziękuję za porady, może ktoś miał podobnie 😊

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂 nie wariuj

W Afryce to dopiero przegrzanie i nic się nie dzieje

Waflut lubi tę wiadomość

• Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo od jakichś 3 tygodni. W biurze wszyscy narzekają na klimatyzację że za zimno, a ja nic nie czuję. Na dodatek pocą mi się ręce. Lekarz powiedział, że to zupełnie normalne bo organizm teraz pracuje na wyższych obrotach i jest też więcej krwi do przepompownia, no i hormony robią swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 22:23

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ