X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przegrzanie, poty
Odpowiedz

Przegrzanie, poty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam strasznie głupie pytanie, ale nie daje mi spokoju. Mamy lato, a ja zawsze śpię pod kołdra. Dziś obudziłam się cała spocona. Myślicie ze mogło dojść do jakiegoś przegrzania? Czy mogło to zaszkodzić dziecku? Jestem w 11 tyg. Nie mam żadnych niepokojących objawów, ale się zestresowałam. Z góry dziękuję za porady, może ktoś miał podobnie 😊

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂 nie wariuj

W Afryce to dopiero przegrzanie i nic się nie dzieje

Waflut lubi tę wiadomość

• Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo od jakichś 3 tygodni. W biurze wszyscy narzekają na klimatyzację że za zimno, a ja nic nie czuję. Na dodatek pocą mi się ręce. Lekarz powiedział, że to zupełnie normalne bo organizm teraz pracuje na wyższych obrotach i jest też więcej krwi do przepompownia, no i hormony robią swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 22:23

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ