Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przegrzanie, poty
Odpowiedz

Przegrzanie, poty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam strasznie głupie pytanie, ale nie daje mi spokoju. Mamy lato, a ja zawsze śpię pod kołdra. Dziś obudziłam się cała spocona. Myślicie ze mogło dojść do jakiegoś przegrzania? Czy mogło to zaszkodzić dziecku? Jestem w 11 tyg. Nie mam żadnych niepokojących objawów, ale się zestresowałam. Z góry dziękuję za porady, może ktoś miał podobnie 😊

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂 nie wariuj

W Afryce to dopiero przegrzanie i nic się nie dzieje

Waflut lubi tę wiadomość

• Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo od jakichś 3 tygodni. W biurze wszyscy narzekają na klimatyzację że za zimno, a ja nic nie czuję. Na dodatek pocą mi się ręce. Lekarz powiedział, że to zupełnie normalne bo organizm teraz pracuje na wyższych obrotach i jest też więcej krwi do przepompownia, no i hormony robią swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 22:23

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ