X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przegrzanie, poty
Odpowiedz

Przegrzanie, poty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexis1705 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam strasznie głupie pytanie, ale nie daje mi spokoju. Mamy lato, a ja zawsze śpię pod kołdra. Dziś obudziłam się cała spocona. Myślicie ze mogło dojść do jakiegoś przegrzania? Czy mogło to zaszkodzić dziecku? Jestem w 11 tyg. Nie mam żadnych niepokojących objawów, ale się zestresowałam. Z góry dziękuję za porady, może ktoś miał podobnie 😊

• Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂 nie wariuj

W Afryce to dopiero przegrzanie i nic się nie dzieje

Waflut lubi tę wiadomość

• Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo od jakichś 3 tygodni. W biurze wszyscy narzekają na klimatyzację że za zimno, a ja nic nie czuję. Na dodatek pocą mi się ręce. Lekarz powiedział, że to zupełnie normalne bo organizm teraz pracuje na wyższych obrotach i jest też więcej krwi do przepompownia, no i hormony robią swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 22:23

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ