X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przepływ na zastawie trójdzielnej
Odpowiedz

Przepływ na zastawie trójdzielnej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katasia96 Nowa

Wysłany: 12 października 2022, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

wczoraj miałam badania prenatalne, dziś w opisie zauważyłam, że lekarz nie zbadał przepływu na zastawce trójdzielnej, w opisie mam : nie badano.

Oczywiście próbowałam dodzwonić się do kliniki, ale lekarz jest co 2 tygodnie i nie mam jak dowiedzieć się czy zapisywać się ponownie na zbadanie tego przepływu, sam lekarz również nie wspomniał o takiej konieczności.

Czy któraś z was miała taką sytuacje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ